reklama

Marcowe mamy 2016

Hej U nas szpital. Hania przez 4 dni goraczkowala, a teraz ma kaszel i katar, a ja dychram jak stary gruzlik, mam wrażenie że zaraz płuca wypluje.

Fanti macie już imię dla Bronka?

reklama
Dzien.dobry ale pizga na dworzu masakra, gdybym.nie musiala wychodzic z domu to bym.nie wynurzyla nosa z chałupy. Ale niestety musialam isc do sklepu po cos na sniadanie dla czortow...brrrr zimno.

U mnie tez Alan goraczkowal w nocy mial 39 stopni goraczki ale rano juz okej wiec mam nadzieje ze to chwilowe jedno dniowe przewinienie organizmu :p

Ja ogolnie pol nocy nie spalam tak zab mnie bolal masakra czas isc do dentysty.
Olka jeszcze spi, przesikala pieluche i az sama.sie dziwie ze jej to nie przeszkadza bo jest mokra a ruszac jej nie chce niech sie malpa wyspi

Cześć Dziewczyny. U mnie wcozraj jak zwykle cały dzień poza domem. Odebraliśmy półeczkę do pokoju Marysi, kupiliśmy światełka na balkon i choinkę, zrobiliśmy zakupy i tak zleciało. Wieczorem najadłam się schabowych bo Miś zrobił cały garczek :)
Dzisiaj zaczynamy wywalać wszystko z kuchni przed środowym montażem. Czeka mnie 3 dni powolnego mycia płytek, ścian i okna.
Strasznie męczy mnie od kilku dni zgaga. Leków nie biorę bo nigdy nie brałam, ale szlak mnie trafia bo spać przez nią nie mogę.
A to nasz balkon w sypialnie - cały pokój ma teraz świąteczny nastrój jupiii, który dodatkowo podtrzymuję pijąc herbatkę o smaku czekoladowych ciasteczek :)

2015-12-12 16.39.36.jpg

Załączniki

• 2015-12-12 16.39.36.jpg
    2015-12-12 16.39.36.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 65
To na pewno żołądek bo poznała ten ból za nim w ciąży byłam więc być może ale nie jestem pewna że to mój helicobakter ale nie za bardzo ma po czym mnie bolec :( mąż mnie glaskal po brzuszku i jakoś usnelam teraz jest lepiej
Myslicie że Grzesiu też czuje że cis mnie bardzo boli? :(

Fanti macie już imię dla Bronka?

Niestety nadal brak imienia.. każde jakie wpadnie nam do głowy to mówimy na głos i jakoś żadne do nas nie przemawia..
Ostatnio stwierdziliśmy, że jak nic nie wymyślimy to będzie Patryk choć mi to imię tak na 100% nie przemawia.. tzn nie czuję nic szczególnego mówiąc o nim.. :sorry:

Cocosh wystrój bajeczny.. uwielbiam takie światełka jak się leży w łóżku.. A intryguje mnie jeszcze jedna rzecz.. pisałaś kiedyś, że urzekły Cię takie duże okna.. nie masz firanek.. rozumiem ale czy macie rolety zewnętrzne? W jakiś sposób się możecie zasłonić od oczu sąsiadów? A co z bezpieczeństwem ? Jak np wyjeżdżacie na cały dzień z domu? Ja to taki przewidujący człek jestem i stąd od razu takie myśli że osobiście bałabym się, że ktoś mi się włamie i przede wszystkim zniszczy to na co tak starannie pracuje..

Witam sie i ja :-)
Ja juz rano marynowalam krolika(od rodzicow dostalismy )i juz lezy w piekarniku :) Buraki ugotowalam to jak ostygna to bede trzec :-) Zaraz zupke bedziemy jesc.
A mi w nocy sie snilo ze moj wujek umarl(o 6 lat tylko starszy ode mnie) i obudzialam sie w nocy z takim strachem:baffled: Pozniej jakis pies mi sie snil a pozniej znow jakies zawody plywackie z mojej klasy z liceum,ja w ciazy a 2 razy wygralam.I poklocilam sie z przyjaciolka bo uwazala ze oszukiwalam :-(
Bar Bra
na pewno czuje :crazy: Miete sprobuj wypic moze ?

Dla wszystkich chorowitkow duzo zdrowia ! :-)

U nas na przemian leje i wieje strasznie. A niby cieplo bo prawie 10 stopni :szok:
Mi bedzie trzeba ciasteczka piec ale oczywiscie mikser zepsuty i musze nowy kupic :baffled: A Lilka ma Wigilijke w przedszkolu w piatek wiec musi juz cos wziasc i oplatki jakies i owoce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry