• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Nie zebyscie pomyslaly ze mam coś z głową ze robię problem z głupiego śmietnika ale ileż można zostawiać śmieci OBOK śmietnika bo nie ma miejsca... a jak jest ciepło WALI ŚMIECIAMI na całe podwórko...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Maya inhalator mialam w planach,ale ostatnio bardzo malo chorowali i nie kupowalam a antybiotyk raz w roku to tez nie jest tragedia mysle. Agiszonek ja codziennie sprawdzam czy aby na pewno zaden rozstep nie wyszedl :p. Najgorszy dla mnie na ta chwile straszny celulit na udach. Nie wiem jak sie tego gowna do lata pozbede :/.
Ja ci podpowiem jak się tego pozbyc: Chodakowska!!! Ja mam też straszny celulit. Przed ciążą pół roku cwiczyłam i wiem że efekty są spektakularne. Trzeba tylko się wkręcic. Ja już nie mogę się doczekac.

ej powiedzcie mi ile wy macie kocyków i jakie??? :( bo ja już jestem głupia. Mam jeden ciepły do łóżeczka zamiast kołderki, jeden ciepły do wózka i jeden lekki do wózka. A co jeszcze? Co do otulania ? Może jakiś bawełniany?

reklama
Aaaaaa na tej zasadzie bo już myślę czy ja coś znowu przegapilam ! Na Facebooku :) Ale to nic jak wejdę na kompa to sobie zobaczę bo na tel.mi nie czyta :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry