• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Volka to rzeczywiscie synek rzadko choruje,jednorazowo pewnie nie zaszkodzi,oby szybko pomogl☺

Ania be to widzę że u Was podobnie jak u mojego synka też niestety podejrzenie astmy, ale odpukać w tym roku jest już dużo lepiej, tylko jeśli juz zdarzaja się napady kaszlu w nocy to niestety wziewy powoli przestaja pomagac,nie wiem czy organizm się już przyzwyczaił czy co ale biedak potrafi tak kaszlec nawet po 3 godzinyzdarza się tak u Was?jak sobie z tym radzicie?

Co do kocykow to mam masę po Emilce i Krzysiu,od wyboru do koloru he he,nawet nie liczyłam ale nadal uzywam kocykow przy Emi więc pewnie każdy jeden będzie na bierzaco w uzyciu☺

marcowa ja oddycham strasznie ciężko. Co chwile wzdycham a mój od razu pyta : co znowu....?

Mój też dziś do mnie rano "Co Ty znowu na mnie sapiesz?!" :rofl:

Ja się identyfikuję z 70% objawów z tego blogowego tekstu, ale laska tak to napisała, że myślałam że do listy będę musiała dopisać popuszczanie moczu :-p

Volka gdzieś czytałam, że ten ciążowy cellulit bardzo często znika samoistnie, bo jest związany z hormonami i nagromadzeniem wody- jak organizm się z tego oczyści po porodzie to i cellulit znika ;) Postanowiłam uwierzyć w tą wersję, co by się lepiej czuć psychicznie :-p

młoda u Ciebie jak nie urok to sraczka. Po pierwsze dziwi mnie niezmiennie, że Twój prywatny mundurowy nie wszczął postępowania przeciwko szanownemu szefunciowi, a z drugiej strony dziwi mnie, że szefuncio tak sobie pogrywa wiedząc, że masz wtyki w Policji... Co do śmietnika to może zrób go na kłódkę i zostawiaj otwarty tylko w dniu wywózki?!

Arusiowa mój nie może nic zrobić... Bo mój ,szef' powiedział mu ze NIE JEST MOIM MĘŻEM WIĘC NIE MA OBOWIĄZKU Z NIM ROZMAWIAC...

Na razie czekam na tą interwencję z pipu i dopiero jak ten kolega wyśle mi pismo to wtedy dodaje papiery z policji i zniesławienie w pzu powiedzieli że mi napiszą oświadczenie ze nie jestem ubezp. Wogole kwitki z wypłaty mam ze kasą sciagana i wtedy do sądu ale bez tych papierów (z pipu) nic nie mogę zrobić... tak naprawdę bo pójdę znowu a ten mnie wyzwie znowu od najgorszych itp itd. A po co mam się denerwować jak można go po sadach poszlajac a dowiedziałam się równie ze mogę zadać wypłaty odszkodowania z szpital i urodzenie dziecka od niego ( bo sciagal kase moja a nie przelewal na polisę )
Bo tak to policja nic tu nie może zrobić... bo tym się zajmuje państwowa insp pracy oni tylko zgłoszenie wzięli o to ze mnie wyzwal :)

A z tego co wiem to podobno on myśli ze ja na niczym się nie znam więc nie będzie problemów a się zdziwi :D jak kontrola wpadnie :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja mam chyba z 10 kocyków, rożnej wielkości, koloru i faktury. A tak naprawdę korzystałam z 2, takiego milusiego jak puszek jak było zimno i z takiego cieniutkiego materiałowego w lato. A do otulania mam 3 beciki i 2 śpiworki.

Co do Chodakowskiej to ja po Kasjanie nie mogłam schudnąć i jak zaczęłam z nią ćwiczyć to w 3 miesiące 10 kg poszło

Volka, ja mam taki cellulit ze jak stoję to go widze i czuje! Szok!! A wazylam sie dzisiaj u poloznej, mam +9,5kg. Jak na 33 tydzien ciazy to chyba tragedii nie ma.. Rozstepow sie jeszcze u siebie nie doszukalam ale musze bardziej wnikliwie sie obczaic.
Co do chodakowskiej to ja polecam. Schudlam z nia ok 5-6 kilo na dwa miesiace przed slubem. I czulam sie rewelacyjnie! :)

Witam sie w koncu :)
Ja dzis zabiegana caly dzien .Rano chwycilismy sie sprzatania z moim,rozebralismy choinke i posprzatany caly dom,2 pralki puszczone.
Tylko coraz czesciej mam twardy brzuch jak kamien..Napiety caly....I czesto mala tak kopie ze az musze przystanac bo tak boli.
Wczoraj zlozylam zamowienie przez internet w Rossmanie,zaplacilam i dzis odebralam zapakowana paczke :) Odwiedzilam ciucholand i za cala reklamowke ciuchow do malej zaplacilam 12,16 zl :) POtem pojechalam po Lile i znowu poszlysmy do ciucholandu ale innego i za reklamowke zaplacilam 7,68 zl :) I buty do LIlki za 8 zl na teraz jeszcze :) Posegregowalam,policzylam i musze pare ciuszkow dokupic jeszcze ale nie jest zle ;)

Ja mam jeden kocyk taki grubszy kupiony specjalnie dla Bartusia. I jeszcze trzy po Zuzce ale ona sie nimi ciagle bawi wiec moze byc cieżko jej zabrac...
Chyba, ze jej kupimy jakis nowy, większy a te małe odda bratu. Ale tak naprawdę to wiecej nie potrzebuje bo do wozka mam zamówiona posciel Minky, w łóżeczku będę miała kołdrę i trzy komplety pościeli. Uważam, ze nie ma co przesadzać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry