• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

A co do sprzatania to ja zawsze bylam anty do tego,moj to istny pedant byl :) A juz kilka msc przed ciaza zaczelam systematycznie sprzatac ale jeszcze maz mial zawsze jakies ALE :)
A w ciazy to non stop sprzatam,nawet maz dzis zazartowal ze powinnam czesciej w ciazy byc bo mi sluzy pod tym wzgledem ;) Tylko ze non stop mam ochote na sex :D
I widze ze odpuscil takie pedantyczne podejscie,i dobrze bo przy niemowlakowi nigdy porzadku idealnego nie bedzie :)

reklama
Maya ten rok taki lepszy. W zeszlym jak poszli do przedszkola to raz w miesiacu byli chorzy. Teraz od wrzesnia Kamil pierwszy raz. Ja sie ciesze,bo maz mial astme w dziecinstwie!wiec bylo prawdopodobienstwo!ze odziedzicza. Narazir na szczescie odpukac nic takiego nue ma miejsca. Arusiowa jakbym chciala zeby to byla prawda z tym celulitem! Przed ciaza mialam,ale tylko troche a teraz masakra!

arusiowa aż wstyd się przyznac ale mi się też przy kaszlu lub kichnięciu zdarza.....a ostatnio jak filmik mi na youtubie puścił mój to ze śmiechu już poszło!!! wpiszcie sobie w youtuba: jazda na dziuku. Pierwszy od góry

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry