• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja nie mam żadnego... jeszcze :(
Czekam na 13nastke jak mój chlopaczyna dostanie żeby dokupić ale planuje jeden grubszy i jeden taki nie za gruby a do łóżeczka mam te śpiworki :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
manka ale ten cieniutki to jaki? bawełniany? myślinowy? bambusowy? a macie poduszke??? Nie wiem czy kupowac czy nie.
marcowa ja oddycham strasznie ciężko. Co chwile wzdycham a mój od razu pyta : co znowu....?

przeczytalam ten artykul i stwierdzilam, ze nie jestem w ciazy! Oddycham normalnie, nie mecze sie, nadal czuje sie atrakcyjna, nadal o siebie dbam, nadal nie biegam co chwile siusiu... w ogole sie nie czuje jak na 34 tydzien;) moze to tez dlatego, ze nie mam czasu skupic sie na ciazy i na wszystkich dolegliwosciach;) no i przy niespelna dwulatku musze sie spiąć i dawac rade bo dziecku nie wytlumacze, ze mama w ciazy;D

ja mam sporo kocykow. Cieniutki bawelniany maly, bawelniany wiekszy, minky cieniutki i gruby. Ale to po Kubie mi zostaly. Teraz kupilam dziany na promocji w endo i jestem nim zachwycona:) wiecej juz nie kupuje:)

MlodaMama Ty taka mloda a juz waleczna:) i prawidlowo! walcz o swoje:)
a co do rozstepow na bliznie po kolczyku... to ja juz nie moge na to patrzec:/ mam nadzieje, ze sie to paskudztwo schowa pozniej w pepku:P bo po pierwszej ciazy tak sie ladnie ukryl, ze nie bylo go widac. no ale nie byl taki wielki...

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Agiszonek ja w tenisa bede grac i na zumbe wracam a moze tez sprobuje z Mel B,bo ona do mnie bardziej przemawia niz Chodakowska. Kocyki mam 2,ktorych bede uzywac w domu i 2 na zmiane do wozka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry