reklama

Marcowe mamy 2016

Isia ja mialam przez 2 tyg totalny niedowlad, najchetniej bym przelezala na kanapie caly dzień. Ale teraz minęło, jakoś działam - w granicach rozsądku. Nie szaleje ze sprzątaniem i gotowaniem, ale np częściej do pieska wychodzę albo włączam muze i sobie lekko tańczę hehe. Rób to co czujesz że Ci potrzeba i niczym ani nikim sie nie sugeruj.

reklama
Hej laseczki. No i ooniec u nas ferii wiec trzeba szykować corcie do szkoły.
Poziomka pewnie odpoczywa.
Cien Ty to masz tych niereguralnych skurczy.
Volka, Ona jak tam?
Od 3 dni mam strasznie spuchniete stopy. Masakra jakas..wygladaja jak stopy Fiony.:(
Do tego pojawiają mi sie krostki, ktore strasznie swedza. Ale to chyba wszystko normalne na tym etapie ciąży. Jutro kończę 40 tydz. A od środy będę pierwsza poterminowa.

Ja juz trzecia noc mecze sie ze skurczami straszakami:/ przez caly dzien jest w miare ok a jak przychodzi wieczor to sie zaczyna.. To pewnie przez odstawienie magnezu:/

Isia ja tez bym z checia non stop spala, tylko ze nie mam okazji;)

Dziewczyny czy wy tez czujecie ruchy tak mega nisko? Nawet nie w podbrzuszu tylko jeszcze niżej.. Bo ja mam wrazenie, ze Olek zaraz reke wystawi zeby sie przywitac:P

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Kubusiowa ja tez tak mam czasem ze czuje jakby mi ręke chcial wystawic
:)
Sarna mnie tez nogi puchna i do tego bola . Troche to cisnienie podwyzszobmne jest ale tragedii nie ma wiec nie chce sie wpychac do kliniki bo ciezko by mi bylo Paulinke zostawic sama.

Umnie była położna i wszystko ok.
Za godzinę jadę z synem do lekarza ma kaszel
Mnie tez coś gardlo boli i katar leci, ale u mojego rodzinnego brak miejsc na dzis

reklama
Poziomka nadal trzymamy kciuki, bo widze,ze nic jeszcze nie wiadomo. Ja mialam ktg od rana,2 skurcze wyszly i polozna mowi,ze moze mnie beda jednak cieli,chociaz juz na to nie licze. Wolalabym chyba do tej soboty jeszcze sie nacieszyc w domu mezem itp. :P ide zaraz na badanie jeszcze i zobaczymy. Cieniu a Ty masz tyle tych skurczy a oni Cie do domu wypisuja? Widac,co szpital to inne zasady,ale tez mysle co innego jak Ty masz rodzic naturalnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry