reklama

Marcowe mamy 2016

Witam sie i ja .
U mnie noc oki tyle ze nogi bola ale mysle ze to przez to spanie na boku .Nogi sa caly czas ucisniete. Ciekawe jak potoczy sie dzisiejszy dzien .
Poziomka jak u Ciebie ?
Serduszko daj znac czy przespalas spokojnie nocke.

reklama
Hello, wstalam 30 min temu. W nocy dwie pobudki ale o dziwo od razu zasnelam :) teraz zjadłam kawałek babki na sniadanie i mogłabym iść spać dalej :)
Jak tam dziewczyny w szpitalach?
Clodi jak ciśnienie? Volka, Cień co u Was? Serduszko, a u Ciebie wyciszylo się wszystko?
Poziomka co słychać?

Isia pisalam wyżej ze jakies koszmary w nocy mi sie snily i rozkopalam cale lozko, spocona tak ze az mokra...mdli mnie cos z rana ale pewnie z głodu i ze stresu jak badania wyjda...
Kilka mega bolesnych skurczy bylo w nocy ale nieregularne. ..
I ogolnie już spac nie moge...

A ja oczywiście położyłam głowę na poduszkę i od razu zaczęłam chrapac jam tylko odłożyłam telefon po napisaniu posta :) M się śmieje, że jak tylko dam głowę na poduszkę to chrapie w momencie i coś w tym jest bo śpię co chwile... teraz też mi się same oczy zamykają :) chyba jeszcze na 20 min się zdrzemne hihi

Poziomka juz pewnie"po";) dziś czekamy na jakiś sygnał jak było itp ;)

Ja o drugiej się obudziłam i spać nie mogłam ,bo tak deszcz nawalal w parapet wrrr nocka słaba u mnie dziś :/

Hej... U mnie nie do konca sie wyciszylo... Cos tam spalam w nocy... Skurczy brak ale bol pozostał...
Juz Was nie będę straszyć napisze od razu jak będę jechac. W sumie jakbym pojechala w nocy pewnie by mnie odeslali albo na patologie wrzucili... Zobaczymy jak dzis dzień będzie wyglądał.

Cocosh zdrowiej!
No nic... Trzeba wstac i jechac na badania z Kuba... A potem do lekarza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry