reklama

Marcowe mamy 2016

A ja mam takie pytanie :) Czy któraś z was widziała gdzieś ( chodzi mi o sklep stacjonarny ) wózki Jane muum ? nie potrawie znaleźć takiego wątku na forum byłbym wdzięczna za odpowiedź

f2w39jcg6huwx58r.png

reklama
pocieszyłyście mnie dziewczyny troszkę :P. Ciągle myślałam, że jestem jakimś wyjątkiem i wybrykiem, że tyle przytyłam. Okazuję się, że wiele z Was ma podobnie.
Tym co przytyły po 3-4 kilo zazdroszczę ale przynajmniej wiem, że ze mną wszytko ok :P

Witam się wieczorem ;) cały dzień latania po cmentarzu i u rodziny ;) dopiero weszliśmy niedawno do domku i jestem padnięta ...
ale przynajmniej się objadlam w najlepsze hehe

Ja mam 6kg na plusie i 19.4 tc . Prawidłowe przybieranie na wadze to 2kg miesięcznie

Dziwne połączenia smakowe to ja też zawsze miałam wiec u mnie żadna nowość.. obowiązkowo coś słodkim musze zagryzac wszystko :)

reklama
Cocosh no to moze jeszcze urodzisz przede mna ? A ja termin mam na 24.02 jestem w 24 tyg. I na plusie 6 kg zaczelam się za martwić , że waga teraz zaczęła iść tak szybko w górę. ..
ze smakami to mamy przynajmniej wymówkę. ..bo możemy sobie na to pozwolić. ..
my niestety nie byliśmy na grobach, może za rok pojedziemy do Polski. ..tak bardzo dawno nie byłam :(
A wczoraj z corcia chodzilysmy cukierków pozbierać bo haloween, ale nie za dlugo bo mi brzuch znowu stwardnial... :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry