Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja mam takie pytanie Czy któraś z was widziała gdzieś ( chodzi mi o sklep stacjonarny ) wózki Jane muum ? nie potrawie znaleźć takiego wątku na forum byłbym wdzięczna za odpowiedź
pocieszyłyście mnie dziewczyny troszkę . Ciągle myślałam, że jestem jakimś wyjątkiem i wybrykiem, że tyle przytyłam. Okazuję się, że wiele z Was ma podobnie.
Tym co przytyły po 3-4 kilo zazdroszczę ale przynajmniej wiem, że ze mną wszytko ok
Witam się wieczorem cały dzień latania po cmentarzu i u rodziny dopiero weszliśmy niedawno do domku i jestem padnięta ...
ale przynajmniej się objadlam w najlepsze hehe
Ja mam 6kg na plusie i 19.4 tc . Prawidłowe przybieranie na wadze to 2kg miesięcznie
Dziwne połączenia smakowe to ja też zawsze miałam wiec u mnie żadna nowość.. obowiązkowo coś słodkim musze zagryzac wszystko
Właśnie wróciłam z kina. Mąż chciał żebym się rozerwala. Byliśmy na polskim filmie "11 minut". Jedna wielka porażka, po prostu film o niczym szkoda czasu i kasy.
Isia dlatego właśnie poszlam, ale jak się skończył to zastanawiałam się czy to dopiero była jego reklama bo kompletnie nic się nie wydarzyło oprócz jednej końcowej sceny
Cocosh no to moze jeszcze urodzisz przede mna ? A ja termin mam na 24.02 jestem w 24 tyg. I na plusie 6 kg zaczelam się za martwić , że waga teraz zaczęła iść tak szybko w górę. ..
ze smakami to mamy przynajmniej wymówkę. ..bo możemy sobie na to pozwolić. ..
my niestety nie byliśmy na grobach, może za rok pojedziemy do Polski. ..tak bardzo dawno nie byłam
A wczoraj z corcia chodzilysmy cukierków pozbierać bo haloween, ale nie za dlugo bo mi brzuch znowu stwardnial...