reklama

Marcowe mamy 2016

Jestem w 19/20 tygodniu, zalezy jak kto liczy i mam dopiero 2,5 kg do przodu :) Brzuszek malutki, musze podniesc bluzke lub dobrze go wypiac zeby go ktos zobaczyl ;)

Dzis juz koniec mojego urlopu, wieczorem wylot do UK a jutro do pracy.. alez mi sie nie chce !! :)

reklama
jesli chodzi o przyrost wagi to ja mam jakies 4kg plus, ale przy mojej monstrualnej wadze to i tak duzo. Z Hania orzytylam przez cala ciaze jakies 3 kg tylko, ale wtedy ostro wymiotowalam.

Fanti oj tam dziwne smaki i laczenia sa fajne, a w ciazy mozemy sobie na to pozwolic. Z Hania to pamietam jak moj maz sie na mnie jak na glupia patrzyl jak jadlam kanapke z pasztetowa i popijalam mlecznym koktajlem truskawkowym - gryz kanapki i lyk koktajlu - pychota.

Manka szkoda, ze urlop dobiega konca ehhh

Marcowa moja domowa waga pokazuje +2 kg, ale ona chyba kłamie ;) jutro mam wizytę, to dowiem się dokładniej. W poprzedniej ciąży w sumie przytylam 14, zaraz po schudnieciu w 1 trymestrze 7kg, byl czas co w 3 tygodnie 4 kg przybralam - szalenstwo ;)

Isia no i narobilas mi ochoty na takie pierogi, co tu zrobić jak sklepy zamknięte :(

ja na razie 1,5 na plusie ale brzuchol wielki co najmniej jak na 7 miesiąc... heheh ogólnie mój cwany plan jest taki, żeby nie przytyć jeszcze więcej niż 7 kg, choć znając życie, to przytyje pewnie z 15 :P

u nas dziś rosół a na drugie polędwiczki wieprzowe i buraczki zasmażane mniaaaam :D

My po obiadku u teściów teraz wyrko i odpoczynek bo coś mnie nerka pobolewa :(
Na obiad kapusniak schabowy ziem i pieczarki :) ja w tyg ponad na groby bo teraz nie ma gdzie parkowac a mi dłuższe chodzenie nie służy :(
Jeżeli chodzi o smaki to nie mam żadnych specjalnych :)

Termin mam niby na 03.03.2016 aaale według miesiączki na połowę lutego ( i na ostatniej wizycie we wtorek mi wpisali że jestem w 23 i 6, czyli dzisiaj by wypadał 24 i 4 :) cholera wie. Jak będzie Marysia chciała to wyjdzie :)

Ja zawsze miałam dziwne smaki i lubiłam nietypowe połączenia ( np. kanapka z serekim topionym z szynką i dżemem truskawkom :P ) i nie zauważyłam żeby coś się zmieniło :). Raczej czuję że wszystko wróciło do normy po pierwszym trymestrze gdzie odrzyucało mnie od wszyskiego co zwykle jadłam na rzecz frytek i kanapek ( zwykle na chleb pzred ciążą pozwalałam sobie raz/dwa w miesiącu ).

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry