reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Isi dlatego mówię, że każdy lekarz wpisuję sobie inaczej. Wpisany mam twermin porodu z usg na 03.03.2015. Miesiączkę ostatnią miałam 11 maja i ostatnio lekarka wpisała mi tydzień ciąży nie według usg ale według miesiączki. Do tej pory maiłam wpisywane według usg w karcie.
Ja do tej pory liczyłam sobie tygodnie też według usg ale widzę, że część Was jednak według miesiączki liczy. Wali mnie szczerze, który to tydzień bo to kiedy dziecko się urodzin w 90 % przypadkach nie ma nic wspólnego z wyznaczonym terminem. ;)
Oczywiście optymistyczniejsza wersja jest, że to 24 tydzień :P .

Ostatnia edycja:
U mnie też jakoś inaczej liczą no mam na 1 marca i jestem w 22 tyg i 6 dniu. Ale zawsze może być różnica o te 2 tyg w jedna lub druga strone. A z miesiaczki mam 29.02 wiec tylko dzień roznicy

Cocosh ja urodziłam swoją córcię równo pomiędzy terminami z OM i USG... ;) nie mniej jednak w szpitalu, na porodówce będą liczyć Tobie termin z OM, ponieważ taka jest zasada :)

Hej :)
Ciekawe macie te smaki :-) ja nie mam szczególnych zachcianek chociaż ostatnio polubiłam pączki :) a jeżeli chodzi o wagę to mam 4 kg na plusie w 22 tygodniu

f2w39jcg6huwx58r.png

reklama
Ja smaków dziwnych nie mam, ale ogólnie cały czas coś bym jadła;-) W ciągu tygodnia znacznie urósł mi brzuch, a gdzie tam jeszcze do marca....ja przytyłam ok.4- 5 kg, ale widzę, że mi w biodra poszło:szok: pewnie przytyję ze 20 kg do końca, z Filipem miałam +18kg, ale miałam strasznie dużo wód i już po 3 tygodniach waga wróciła do normy, także mam cichą nadzieję, że i tym razem szybko spadnie- sama, bo ja do ćwiczeń zbyt leniwa jestem:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry