reklama

Marcowe mamy 2016

Dzień dobry Dziewczynki :) my już o godz 8 rano wróciliśmy z ostatniego cmentarza bo jeździmy już od piątku... rozlozylismy to na raty że względu na ciążę i te moje bóle ehhhh
Wczoraj wieczorem byliśmy na imprezie z okazji Magistra znajomego. Skończył zaoczną psychologię biznesu w wieku 43 lat... boziu, jestem pod wrażeniem ;)
Dla nas impreza skończyła się o 22 bo wszyscy już byli pod wpływem alkoholu a mnie się nie chciało tego oglądać;)
Ale powiem Wam, że jadłam tak pyyyyyyyszny sernik oreo że muszę w tym tyg pojechać tam z jakąś koleżanka na kawę i właśnie na ten sernik hihi Mniaaaam
Mój M znowu szaleje w kuchni... boziu, jak mnie to cieszy!!! Dzisiaj szarlotka, pierogi z mięsem, rosół a potem barszcz czerwony :)

reklama
Witam się :)
Ciekawe macie smaki dziewczyny, ja nie mam zachcianek ani dziwnych miksów

od wczoraj bawię się nowa mikrofslowka. Ma tyle funkcji ze nie sposób jej ogarnac. Dziś piekę w niej mufiny i frytki. Zobaczymy czy się uda tak jak obiecuje producent.
Na groby nie idziemy bo zawuezlismy znicze w tygodniu do Bydgoszczy i w strony mojego męża a w Pile nic nie mamy. Mąż niestety musi pracować wiec trzeba było to ogarnąć wczesniej. A córkę zostawiliśmy u moich rodziców żeby chociaż ona poszła na groby 1 listopada.

Magdalena co to masz za cudo? Ja nawet nie wiedziałam, że są takie mikrofalówki :)
Co do smaków to też nie mam :) ale wczoraj tak mi się paskudnie czymś odbiło, że masakra jakaś... zastanawiam się czy to nie jest początek zgagi...

Ja poki co zgagi tez nie mam ale za to dosc czesto nie moge spac bo mam takie uczucie jakbym polknela balonik i to jest okropne. Nie wiadomo co ze sobą zrobic. Takie uczucie sprężonego powietrza w brzuchu. Jeśli kolki u dzieci objawiają się podobnie to ja im współczuję bo dyskomfort niesamowity.

Isia to jest najnowszy model samsunga. Kupiłam w berlinie. Normalnie nigdy nie dałabym tyle za sprzęt kuchenny ale dostałam odprawę z pracy w Niemczech i jakoś tak nas z mężem ponioslo. Mam nadzieje ze okaże się tego warta. Ma funkcję grilla, pieca, można gotować na parze i to wszystko w dużo szybszym czasie niż np w piekarniku wiec powinna być przydatna. Zobaczymy.

Cześć dziewczyny!

Ile przytyłyście do tej pory, ja jestem w 20 tyg. i już 7 kg. Zaczynałam od 58 kg. Nie wiem co myśleć, słodyczy nie jem, a wychodzi na to,że za dużo tyję.

Marcowa07 poprawie Ci humor. Ja jestem 22 tyg i 13kg przytylam. Nie martwię się tym aż tak bardzo bo juz takie mam predyspozycje wifocznie. W pierwsze ciazy 30kg na plusie a kilka miesięcy po ciąży byłam chudsza niż przed. Mam nadzieje ze teraz tez nie będzie problemów ze zrzuceniem. Z tym ze ja nie odmawiam sobie niczego i większość czasu leżę bo mam zagrożenie porodu przedwczesnego. To sprzyja przybieraniu na wadze.

Ostatnia edycja:
Rzeczywiście niezle cudo z Twojej mikrofali :)
Daj znać jak się sprawuje :)
Mnie się wreszcie udało położyć. Niby M rządzi w kuchni ale chcę żebym mu pomagała bo on wszystkiego nie lubi robić sam ;) no i ktoś musi ogarniać w miarę na bieżąco ten syf ;) teraz już M gotuje pierogi, potem będzie je podpiekal... choć i tak pewnie zaraz mnie zawoła żeby spróbować czy już się pierogi ugotowaly ;)

reklama
Co do przyrostu wagi to nie będę nic pisała bo przytyłam strasznie. A właściwie nadrobilam to co zrzucilam od początku roku i do tego jakieś 10 kg na plusie mam...ale po dwóch poronieniach naprawdę to ile ważę nie jest dla mnie, dla nas najważniejsze ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry