reklama

Marcowe mamy 2016

Edit jak się czujesz? Bo mnie od kilku dni boli tak jak Ciebie a wczoraj wieczorem nie umiałam się położyć nawet w łóżku położyć :( żadna pozycja nie była dobra. Teraz też mogę tylko siedzieć a najchętniej bym poszła spać! A nie mam żadnej pozycji w której mnie nie boli :/

Odpukać lepiej .. mnie najbardziej ten ból łapie na wieczór po całym dniu ... ale rano wstaje i okej...

reklama
A ja juz zupke zrobilam i zjdalam.Zaniedlugo drugie danie :)
Ja dalej przeziebiona,lamie mnie strasznie dlatego jutro musze ospuscic pojscie na cmentarz...
Plamienia brazowego nie ma i oby wiecej nie bylo.Za to dzidzia szaleje,wczoraj tez,nawet mojemu pokazalam a on taki zmieszany ze ma skojarzenie z Obcym :-D

Pocwiczone tez juz mam.Najbardziej martwi mnie ze niby brzuszek niewielki a ostatnio waga strasznie do gory idzie...

Za to moj kot chyba wyczuwa wiecej dzidzie bo non stop sie przy brzuszku kladzie i ogrzewa :) A dzidzia wtedy kopie zazwyczaj chyba tez go czuje :-)

Cień ja też mam skojarzenia z Obcym jak czuje moja Lilianke. Szczególnie jak widzę wybrzuszenia i brzuch się porusza ;)
Kotki tez do mnie ciągną bo wyczuwają podwyższona temperaturę w okolicy brzucha, a jak wiadomo lubią ciepelko.

reklama
My dzis szybkie zakupy w innym landzie bo sie okazalo ze u nas dzis wszystko zamkniete . Mala szaleje bo dzis Halloween

Załączniki

• 1446304910618.jpg
    1446304910618.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 71

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry