reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

Hej dziewczyny, jeżeli chcecie żeby zaczęła załatwiać tę grupę prywatną to potrzebuje wszystkie wasze nazwy spisać i powiedzcie mi kto będzie adminem, bo potrzeba 2. Dziewczyny, których nie wpisałam odezwijcie się to dodam was do listy.
Aktualna lista:
@Misia342
@Alexis124
@Klaaaudiia
@d.s
@sara.woj
@Fritzie
@tamtusia
@Estera25
@BEJ*
@Fati1998
@mikomiko
@Misiaa1996
@kavangah
@Asztart
@redrose
@MatkaJoanna
Jeszcze ja. Wiem że się nie udzielam za bardzo ale mam dużo pracy i co kilka dni nadrabiam i czytam co tam u Was

reklama
Dziewczyny a stosujecie już coś do pielęgnacji ciała żeby uniknąć rozstępów ? Macie coś sprawdzonego ?

Dziewczyny a stosujecie już coś do pielęgnacji ciała żeby uniknąć rozstępów ? Macie coś sprawdzonego ?
Ja tak naprawdę za każdym razem kupowałam jakieś specyfiki ale potem z tym smarowaniem bylo gorzej :D nie umiem byc regularna. Ale ani przy 1 ani przy 2 ciąży nie pojawiły mi sie rozstępy i liczę ze tym razem tez sie nie pojawią. W razie co pewnie bede gdzies tam sporadycznie smarować olejkiem ze słodkich migdałów. Ale tez uwazam ze jak maja wyjść to wyjdą

Ja kupilam bio oil, ale musi nabrac mocy przed uzyciem 🤣 raczej skupiam sie na nawilzaniu calego ciala, poniewaz od hormonow chyba skora przesusza mi sie bardziej niz zwykle 🥹

Moje mdłości pomimo tabletek trwają cały dzień. Mogłabym cały czas spać i z łóżka nie wstawać. Dawno się tak paskudnie nie czułam 🫠
Wspolczuje z calego serduszka, mialam tak ostatnie 2 tygodnie. Bez przerwy praktycznie teraz odpukac od 3 dni jest lepiej albo raczej znosnie i cicho licze na to , ze najgorsze juz za mna 🤢 w sumie koncze 10 tydzien za 2 dni 🙂↕️

A ja wczoraj miałam intensywny dzień, długa jazda samochodem, później zakupy, rozpakowywanie, pranie i zero czasu na odpoczynek i dziś znowu brązowy śluz. Nie wiem o co chodzi, pojawia się, później kilka dni jest spokój i znów. Na badaniach wszystko było ok, nie mam żadnych skurczy, bóli brzucha, wczoraj tylko spojenie łonowe, ale to ewidentnie kość. Biorę Duphaston. Niby czytam, że 40% kobiet w ciąży ma taki śluz i najczęściej jest on spowodowany zmianami hormonalnymi, ale już sama nie wiem. W przyszłym tygodniu wizyty. Mam nadzieję, że do tego czasu już się nie będzie nic działo. Inaczej pojadę na sor, ale wolałbym tego uniknąć 😢

reklama
A ja wczoraj miałam intensywny dzień, długa jazda samochodem, później zakupy, rozpakowywanie, pranie i zero czasu na odpoczynek i dziś znowu brązowy śluz. Nie wiem o co chodzi, pojawia się, później kilka dni jest spokój i znów. Na badaniach wszystko było ok, nie mam żadnych skurczy, bóli brzucha, wczoraj tylko spojenie łonowe, ale to ewidentnie kość. Biorę Duphaston. Niby czytam, że 40% kobiet w ciąży ma taki śluz i najczęściej jest on spowodowany zmianami hormonalnymi, ale już sama nie wiem. W przyszłym tygodniu wizyty. Mam nadzieję, że do tego czasu już się nie będzie nic działo. Inaczej pojadę na sor, ale wolałbym tego uniknąć 😢
U mnie podobnie, też biorę duphaston, już był mleczny śluz a dzisiaj znowu podbarwiony. Może przez ten upał ale też trochę więcej dzisiaj się kręcę, pranie robiłam. A następną wizytę mam 8 września 🙄

Do góry