Tabasia
Podwojna marcowka :)
Mag007 duzo zdrowka zycze
A ja dzisiaj mialam luzny dzionek, troche posprzatalismy, zrobilam obiadek, pojechalismy do sklepu i kupilam kilka swiatecznych pierdolek :-)
Niestety doszlam do wniosku, ze bede potrzebowala jeszcze jedna komode
Ta co kupilismy w piatek wstawie chyba do przedpokoju, a do sypialni kupimy wieksza... No nie mieszcza sie te malenkie ciuszki
Jutro do pracy, juz mam dola :-(
Ionka pisalas kiedys, ze do Maternity Benefit beda brac pod uwage tylko poprzedni rok, czyli 2009?
A czy wiesz moze, czy moge wziac sobie urlop powiedzmy od 1 lutego? I jak moge sie dowiedziec czy dostane zasilek, ile i kiedy mam zlozyc te papiery? Ja sie zupelnie nie orientuje
A na ten dla bezrobotnych czekam juz 7 miesiac i cisza
W socjalu tylko mnie zbywaja
Chorobowego tez nie dostalam, bo sprawdzaja moje zatrudnienie w UE
Masakra normalnie!
A ja dzisiaj mialam luzny dzionek, troche posprzatalismy, zrobilam obiadek, pojechalismy do sklepu i kupilam kilka swiatecznych pierdolek :-)
Niestety doszlam do wniosku, ze bede potrzebowala jeszcze jedna komode
Ta co kupilismy w piatek wstawie chyba do przedpokoju, a do sypialni kupimy wieksza... No nie mieszcza sie te malenkie ciuszki
Jutro do pracy, juz mam dola :-(
Ionka pisalas kiedys, ze do Maternity Benefit beda brac pod uwage tylko poprzedni rok, czyli 2009?
A czy wiesz moze, czy moge wziac sobie urlop powiedzmy od 1 lutego? I jak moge sie dowiedziec czy dostane zasilek, ile i kiedy mam zlozyc te papiery? Ja sie zupelnie nie orientuje
A na ten dla bezrobotnych czekam juz 7 miesiac i cisza
W socjalu tylko mnie zbywaja
Chorobowego tez nie dostalam, bo sprawdzaja moje zatrudnienie w UE
Masakra normalnie!

:-) Może sobie ją sprawię albo napisze do Mikołaja, że chcę takową;-)