reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mag007 duzo zdrowka zycze :happy:
A ja dzisiaj mialam luzny dzionek, troche posprzatalismy, zrobilam obiadek, pojechalismy do sklepu i kupilam kilka swiatecznych pierdolek :-)
Niestety doszlam do wniosku, ze bede potrzebowala jeszcze jedna komode :eek: Ta co kupilismy w piatek wstawie chyba do przedpokoju, a do sypialni kupimy wieksza... No nie mieszcza sie te malenkie ciuszki :-D
Jutro do pracy, juz mam dola :-(
Ionka pisalas kiedys, ze do Maternity Benefit beda brac pod uwage tylko poprzedni rok, czyli 2009?
A czy wiesz moze, czy moge wziac sobie urlop powiedzmy od 1 lutego? I jak moge sie dowiedziec czy dostane zasilek, ile i kiedy mam zlozyc te papiery? Ja sie zupelnie nie orientuje :szok: A na ten dla bezrobotnych czekam juz 7 miesiac i cisza :wściekła/y: W socjalu tylko mnie zbywaja :eek: Chorobowego tez nie dostalam, bo sprawdzaja moje zatrudnienie w UE :no: Masakra normalnie!

reklama
Kochane moje... jestem dzisiaj jakas wypluta....brzuch mnie pobolewa tak całkiem na dole , jak najpierw dostalam rozwolnienia po tej glukozie tak teraz wcinam aktivie w druga strone ...i mysle ze od tego mnie boli brzuchol...bo ciągle mi sie coś " miesza" w brzuchu...Mlody kopie jak jakis pilkarz:-D az czasem sie wystrasze hehhe :))

Witam serdecznie,
Jeśli można to się włączę.
Od czasu do czasu bywam sobie na tym forum i tak sobie przeglądam. Nie wiem jak to się stało ale nie zaglądałam nigdy na ten wątek a tu jest tak miło:-) Na prawdę bardzo fajnie poczytać co u Was tak na co dzień słychać .:-)
Niedziela minęła bardzo sympatycznie. Wczoraj za to zrobiliśmy wypad do kina na " Prawo zemsty" polecam.
Mam zamiar częściej tu zaglądać:-)
Miłej i spokojnej nocki
- Witaj. Będzie nam bardzo miło :)

Ide Spac Dziubaski bo strasznie spiąca jestem....
Dobranoc i slodkich snów dla Waszych maleńkich istotek w brzuszkach:-):-):-)

ale mój M na pocieszenie kupił mi książke Nigella świąteczna. I się zaczytuje w jej przepisach. Uwielbiam eksperymentować a ona ma tutaj pełno takich mmm pysznych pomysłow.
A dzisiaj już piwrsza niedziela adwentu. Zaczyna się najcudowniejszy czas w roku. Uwielbiam te chwile. Wieczory przy świeczkach...jakies dobre ciasto...powoli będą się unowić zapachy piernika mmm grzańca ahhh cudo!!
M za 2 godzinki wróci z pracy więc ide coś na obiadek upichcić. I chce upiec jakieś ciacho. Mysle o jakims jabłeczniku.
Kochane nadrobiłam zaległości. Cięzko było bo napisałyście aaaa mnostwo postów!!
AJJJJ uwielbiam NIGELLĘ!!:tak::-D Zazdroszczę książki:zawstydzona/y::-) Może sobie ją sprawię albo napisze do Mikołaja, że chcę takową;-):-D

Wiesz co w książka jest w ogole śliczna. Ta oprawa i zdjęcia mmm Ja lubie jej przepisy. Mam już Nigelle ekspresową i jestem z niej zadowolona. Zrobiłam już parę rzeczy i wyszly nawet fajnie. Tutaj ma ciekawe pomysły na indyka a ja akurat bede robić na 1 dzien świąt. No i ciasteczka też są różne fajne pomysły. Polecam!!:) warto. Cena owszem 89 zl ale myśle że warto. Ja lubie szybko gotować. Nie lubie stać przy garach a ona ma takie właśnie przepisy.
Teraz to na bank muszę ją miec:cool2::-D

Również myślałam aby zrobić jakąś dekorację, czy stroik na drzwi czy stół, ale nie mam pojęcia jak się do tego zabrać :P
My co roku z M robimy wieniec na drzwi:tak:

hej dziewczynki, kochane jesteście ślicznie dziękuję za troskę:tak:

właśnie wróciłam ze szpitala, jak mama (pielęgniarka:-D)dowiedziała się, że mam gorączkę (miałam 38.5) plus bóle pleców, uruchomiła kontakty:-) i od razu miałam zrobione badanie moczu - które oczywiście wyszły złe
mam infekcję nerek, dostałam antybiotyk i paracetamol na zbicie gorączki no i L-4 a jutro mam zrobić posiew moczu

na szczęście dyżur w szpitalu miał mój gin, więc od razu mnie przyjął - nie ma to jak chodzić prywatnie:eek:

w każdym razie dzidizol aktualnie spi, ale się ruszał, ja pocę się jak kurczak na rożnie i grzeję nerki termoforem, a M skacze koło mnie jak szalony:sorry:

ale powiem wam, że się przestraszyłam, jak skoczyła mi temperatura i dostałam telepawki:szok:

buziam mocno
Kochana teraz wypoczywaj, dobrze się odzywiaj i bedzie dobrze. Ucałuj brzuszek od e-ciotki;-):-)

A ja Kochane bede Wam juz zyczyła miłego wieczorku.Zaraz poleci taniec z gwiazdami finał i ciekawi mnie kto wygra.Do juterka:-)
A ja własnie oglądam Taniec z gwiazdami:tak::-)

Witam sie i ja.Ostatnio cos mniej mam czasu na bb.Wpadam jak juz wy idziecie spac.Ale ta roznica czasowa robi swoje.

Mag dobrze ze poszlas do lekarza bo z nerkami nie ma zartow.

Tabasia przykro mi ze tak cie wykorzystujsa,ale moze to tak na poczatku,ale wiadomo jak niemila atmosfera to i praca nie sprawia przyjemnosci.

My dzis pospalismy uwaga: do 11.Juz dawno tak sie nie wyspalam.A moj mezulek dzis po raz pierwszy poczul malucha,bo zawsze gdy kladl reke to maly sie uspakajal.I co doswiadczony tatus zdziwil sie ze to nie tylko czuje punktowo tylko caly brzuszek skacze.Usmialam sie z niego,no ale chyba zapomnial bo to juz 6 lat po Karoli.
I dzis znow rozmawialismy o imieniu i dalej twierdzi ze tu w Stanach bedzie dzidzi trudniej bo dlugie imie Maksymilian i ze lepiej Kacperek.No ale Kubus inaczej juz nie mowi jak Maksymilianek nawet rysunki z dzidzia rysuje i podpisuje jako Maksiu wiec nie chcialabym teraz sprawiac mu przykrosci.Zobaczymy jak sie urodzi.
A ja dalej wozki ogladam i chyba zdecydowalam sie,znajoma z bb mi polecila :

2009 Bumbleride Indie Stroller

a tu filmik:
[video=youtube;cdUT0Wq_36s]http://www.youtube.com/watch?v=cdUT0Wq_36s[/video]
Ogladalam filmik o nim i podoba mi sie.Nigdy nie bylam przekonana do trzykolowcow ,ale ten mnie przekonuje i nawet taka torbe jak gondolka ma co tu jest chyba zadkoscia.Musze jeszcze w sklepie zobaczyc na zywca.

Dziś ja pierwsza was powitam, tak więc witajcie :-)
Jakąś dziwną miałam tą nockę, bo brzuchol mnie bolał i mdłości miałam. te mdłości to chyba z głodu, po 18 juz nic nie jadłam bo dziś mam badanie z obciążeniem gukozą. Jestem głodnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Na samą myśl o emerytach czekających przed przychodnią na jej otwarcie, a później ich bijatyki o pierwsze miejsce w kolejce przed drzwiami do zabiegowego (gorzej niż na wielkich promocjach w Media Markt) - to aż mnie rozwala. :wściekła/y: Ide na 8 więc pewnie po 10 bede w domu o ile zdołam się doczołgać hehe.

Witam i ja :)

Ja pobudka o 7:15 , tak ciemno jeszcze było że myślałam ze to jakaś 5 :szok: Ale wiecie jaki miałam piękny sennnnnnn!!!!!!!!! z moim kolegą......przystojniak straszny i na dodatek kiedyś mi się podobał hehe...śniło mi się ze on mnie kochał....no i ja jego tez...będąc w ciąży i z Dzieckiem, ale mu to nie przeszkadzało ,on tez miał zone (ale tylko we śnie) .....Boze ale sy są w ciazy masarka hehe.....

Tak strasznie wieje na dworze i ciekawe jak pojde do przychodni 3 km.... z Sebulkiem na szczepienie....zeby nas tylko nie zwiało.....hehe ale z moją waga to raczej nie mmożliwe....mam nadzieje że przestanie..

Musze sie zabierać za sprzątanie, na szczescie obiadek mam wczorajszy wiec tylko sprząnąc musze...

Miłego Dnia Brzuszki ;-)

Ok nadrobiłam :)
No wiec co do ubran ciazowych to ja mam 2 pary dzinsów i jedne kanty, jeszcze mieszcze sie w 2 pary dzinsów z przed ciazy i rybaczki. A z bluzek to 3 tuniki, 3 swetry takie długie, które mozna nosic jak sukienke, no i pare rzeczy z przed ciazy takze w zupelnosci mi to wystatrczy.

Mag kuruj sie dziewczyno, szybkiego powrotu do zdrówka!

My w sobote od rana jezdzilismy po sklepach, po poludniu bylismy u bratowej, a pozniej u mojego taty na urodzinkach.
A wczoraj rano leniuchowalismy, potem na obiadek do tesciowej no i o 17 sciagnelismy do domku i do łozeczka:) Noc mialam okropną, moj pies cos zeżarl i mu zaszakodziło, i pol nocy chodziła po domu, i piszczala... W koncu zwymiotowala i jej przeszło..
Teraz zabieram sie za sprzatanie, na obiadek chyba zrobie łazanki.
Dzis mam wyniki odebrac z moczu i morfologie, mam nadzieje ze wzystko bedzie ok. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry