Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

jak juz tyle zleciało to ten kawalek szybko pojdzie...ciekawe ktora z nas bedzie pierwsza.. 
W ogóle mam pełno rozstępów po okresie dojrzewania, tyle, ze wszystkie sa poziome, a te teraz wyszły pionowe i już w ogóle jak szachownica będę wyglądała 

musi być lepiej.
to my z mężem jeździmy w gości do rodziców :-), siedzimy ile mamy ochoty a w domku odpoczywamy. No cóż ale widocznie nie wzyscy mają wyczucie że kobieta w ciązy potrzebuje spokoju i wypoczynku a nie tylko obskakiwać innych.
obyś jak najszybciej zaszła w ciąże i cieszyła sie upragnionym maleństwem 
także mam czas, żeby się przygotować ;-) właśnie się chlebek piecze, jeszcze muszę dorobić sałatki, bo jakoś nam wyszła, heheh ;-)
wczoraj moja koleżanka w 9 miesiącu ciąży wywinęła orła jak z samochodu wychodziła
tutaj nie sypią w ogóle, chyba nawet nie wiedzą, co można stosować ;-) tak samo, jak z zimowymi oponami
nie wiedzą, że taki wynalazek istnieje...
) sikanie

teraz 28 pozniej 25jade do tego specjalisty mam nadzieje ze juz z fasoleczka ;-)
Zastanawiają mnie pewne ruchy,które czułam już kilka razy...może wiecie co to jest?Mianowicie czuję takie puknięcia następujące po sobie bardzo szybko.Kilka puknięć na sekundę...Ostatnio jak przebudziłam się w nocy leżąc na plecach i poczułam to,to na wszelki wypadek od razu przewróciłam się na bok.