reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka.Byłam z mężem u szwagra i dopiero wróciliśmy.Super pogoda i spacerek na wieczór.Mój synus sie wypycha super to wygląda,ale czasem boli.Juz niedługo sylwester i szybko miną dni do marca juz sie nie moge doczekać.

mnie boli jak dostaje kopa w zebra.. :-D a juz zdarza sie to coraz czesciej.

dziewczyny czyms ześmy sie struli. Ja juz dzisiaj bylam 4 razy w lazience z rozwlnienie, Karol wlasnie usnal, rowniez mial rozwolnienie i bylo mu strasznie niedobrze.
Dobrze, ze usnal to moze mu przejdzie.

reklama
No ale mnie boli od 3 dni bez przerwy i wsumie załatwialam sie troche:-D wzielam espumisan i nic nie zchodzi zadne gazy ani nic....i niewiem wlasnie czy t do konca zaparcia czy cos z malym nie tak :((:-(

No ale mnie boli od 3 dni bez przerwy i wsumie załatwialam sie troche:-D wzielam espumisan i nic nie zchodzi zadne gazy ani nic....i niewiem wlasnie czy t do konca zaparcia czy cos z malym nie tak :((:-(

Ja nie mam zaparć już. Mój gin jest szczególnie wrażliwy na to i twierdzi, ze na tym etapie ciąży dla naszego zdrowia powinnyśmy już załatwiać się codziennie. Kazał mi kupić taki syrop Lactulose-MIP i w przypadku jesli w któryś dzień się nie załatwię mam go sobie wziąc. Na razie ratowałam się nim 2 razy od kiedy mam. W sumie ja zawsze miałam problemy z zaparciami, ale ostatnio staram się jesć regularnie i przede wszystkim zdrowo i jakoś mi się to w miarę uregulowało.

Ja nie mam zaparć już. Mój gin jest szczególnie wrażliwy na to i twierdzi, ze na tym etapie ciąży dla naszego zdrowia powinnyśmy już załatwiać się codziennie. Kazał mi kupić taki syrop Lactulose-MIP i w przypadku jesli w któryś dzień się nie załatwię mam go sobie wziąc. Na razie ratowałam się nim 2 razy od kiedy mam. W sumie ja zawsze miałam problemy z zaparciami, ale ostatnio staram się jesć regularnie i przede wszystkim zdrowo i jakoś mi się to w miarę uregulowało.

a bolał Cie brzuch przy zaparciach??

czarnuszka mnie bolał i miałam wrażenie, że dziecku ten stan nie odpowiadał:-D
mniej sie wtedy ruszało

ale wystarczyło mi zjeść garść suszonych śliwek lub moreli i przechodziło - spróbuj, może cos ci zostało ze świąt:blink:

aaa i pij duzo wody

reklama
MAZIA ja juz mam sliczna na oku :-) tylk teraz cyz bede w niej wygladala bo jak nie to bede poszukiwala innej :tak: maz sie napalil na ta ale pojdziemy we wtorek i zobaczymy jak bede wygladala ;-)

czarnuszka masz racje lepiej zadzwonic do gina i zobaczyc co sie dzieje lepiej wiecej razy sprawdzic i posc na darmo niz pozniej zalowac, ( jak ja np...) no wiec jak cos to jutro do ginka dzwon :tak: i oby bylo wsio ok ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry