AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Czarnuszka dobrze napisałaś:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja oglądałam takie filmy jeszcze przed ciążą. Teraz trochę się boję, bo taki widok mnie stresuje. Zaczął mnie brzuch boleć ze stresu i strachu jak go włączyłam. Staram się nie myśleć o porodzie, choć wiem, że muszę to przejść. Trochę inaczej na poród spojrzałam. Kiedyś tylko myślałam o bólu, teraz coraz częściej myślę o dziecku, by mu nic się nie stało i urodziło się zdrowe.
Muszę mojemu męzowi ten filmik póśćić bo jeszcze nie oglądał. Niech wie na jakie widoki będzie narażony w razie czego
Kubuś coś upodobał sobie dzisiaj moje żebra. Narazie nie boli, ale dziwne i nieprzyjemne to uczucie. Wogóle nie lubię jak mi po moich wnętrznościach kopie. Wolę jak po brzuszku;-) W święta chyba się kopyrtnął głową w dół, aż się wtedy wystraszyłam.

JA TEŻ TAK CHCE!!!!!!:-):-)moje kolażanka rodziła 20.12, wody odeszły jej w domu,pojechała do szpitala i za godzinkę mała była na swiecie![]()

Wczoraj byliśmy z M w kinie (swoja droga polecam film Avatar!! niesamowite efekty!!;-)) i jak szłam do wc to sobie myślałam co bedzie jak mi w takim miejscu odejda wody płodowe hehe kurcze mam nadzieje ze to jednak wydarzy sie u mnie w domku a najwyzej u moich rodziców. Kurde boje sie noja filmów z porodu nie oglądam, idę na żywioł:-)
najbardziej obawiam się się, że mi wody płodowe odejdą w jakimś publicznym miejscu
no i jeszcze nacięcia krocza;-)
w ogóle to samego bólu się nie boję, tylko przeraza mnie myśl o wszystkim, co będzie ze mnie wyciekać - właściwie to bardziej jakieś zażenowanie niż strach
no i potem jeszcze to gojenie się krocza, szwy,które ciagną
aaaa...lepiej nie gadać - jakas durna jestem![]()
:-(Coś dawno nie odzywały się Koza i Agus - wiecie co z nimi?

caly dzien sie drze!! matko swieta nie wytrzymam tego!! co za wredne dziecko kurka!!!! spac nie , bawic sie tez nie to co do cholery!!!!!

ach jo..

z przydziału
co do wody to tylko bym radziła uważać z opuchnięciami
ja z Natalką też sporo piłam około 4-5litrów i było ok ale teraz z mateuszkiem pije do 3 litrów czasami więcej bo przy cukrzycy mnie suszy ale musze uważać bo puchne:--
-(
ale co tam
ważne że w dwupaku już jutro 31 tydzień zaczynamy hip hip HURA!!! jeszcze z 5-6 i niech się dzieje co chce
a wy laski tam się za bardzo nie spieszyć bo ja mam miejsce na podium załatwionez przydziału
![]()