Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie nadrobię Was.Pisze tylko ,ze malemu jajuszka nie zniknęły.Wszystko jest ok.LOZYSKO SIE PODNIOSLO~!!!!!!!! co najwazniejsze.Maly kopal jak szalony.A jest ulozony poprzecznie tak jak sadzilam.
Dobranoc brzuszki.
Mag ta gluzkoza wcale nie taka straszna.![]()

Witajcie brzuszki:-)
Ja już dziś w pracy, ale to moje ostatnie 4 dni, potem staram się o zwolnienie
Rybka- Cieszę się, że walczycie nadal 2w1:-)
Sylwestra też robimy u siebie, ale będzie tylko siostra z chłopakiem, także skromne grono. Prawdopodobnie pójdę spać po 12. Sami chcieli do nas przyjść i zdaja sobie sprawę, że nie jestem już w najlepszej kondycji. Nic nie gotujemy, zjemy pewnie jakieś fast- foody. Troche popiją i imprezka sie szybko skończy.
Pisałyście o rodzeństwie dla swoich dzieciaczków.
My narazie drugiego nie planujemy.
Stwierdziłam, że na następne mam czas do 40-stki.Niedawno urodziła moja Ciocia i nie żałuje tej decyzji. Twierdzi, że czuje się młodziej dzięki małemu dziecku. Różnica między kuzynami to 10 lat. Wiadomo, że razem się nie bawią, ale ja nie wyobrażam sobie jak idzie sobie poradzić z dwójką maluchów.
Małego poślemy do przedszkola, a może nawet wcześniej do żłobka także będzie miał kontakt z rówieśnikami
Poza tym nie mamy warunków mieszkaniowych. Wychodzę z załozenia, że każde dziecko powinno mieć swój pokój, bo w razie sprzeczki między rodzeństwem, każdy zamyka się w swoim kącie. Piszę to z własnego doświadczenia. Z siostrą miałyśmy osobne pokoje i dzięki temu do teraz żyjemy w zgodzie. Każda miała swoje królestwo. Ja lubiałam porządek a siostra zawsze miała bałagan, wiele nas różni:-) Natomiast moje kuzynki gnieździły się w jednym pokoju i nigdy sie nie lubiły
![]()
Jak będziemy mieć już większe mieszkanko to zmajstrujemy drugiego dzidziolka, ale wcześniej niż za 5 lat to nie nastąpi, a obawiam się, że może się przeciagnąć do 10![]()
mniammmmm KFC . tak szczerze to ja nigdy nic nie jadlam z kfc....nie bylo w moim miescie a teraz na zadupiu to juz wogole nie ma hehePosprzatalam i pranie wywieszone jutro kolejne bo dzisiaj juz padam a krzyz tak mnie boli ze szok .
Teraz czekam na M az sie wyprysznicuje i jedziemy do KFC najesc sie tego swinstwa i napic coli) tak mi sie chce coli zimnej gazowanej
Pokoj dziecka wkoncu doprowadzony do porzadku ale mialam na tej jednej scianie moje motylki ,ktore posmarowalam brokatem a teraz jest bez brokatu bo caly mi wytarli wrrrrrrrr w dywanie (nowym ) czarne plamy jakby od tuszu do rzes :/ i sciany ,ktore byly bialutkie bo przecierz swiezo malowane juz sa upieprzone :/// echhhhhh i po co mi to bylo .
Dziewczyny pytanie z innej beczki ..........
JAK TO JEST Z TYMI RUCHAMI -ma ich byc 10 na dobe czy 10 na godzine ?
Czy musimy te ruchy wyczuwac co dziennie ?
Co zrobic jak caly dzien nic sie czuje ??
Dzisiaj ta kolezanka z pracy tez ciezarna opowiadala mi o swojej znajomej byla w ciazy i zaraz po swietach miala rodzic :/ przez dwa dni nic nie czula ale byla tak zajeta przygotowaniem do swiat ze nie bardzo zwrocila na to uwage i co sie stalo :/ dziecko udusilo sie pepowina. Juz kiedys tez o tym dziewczyna pisala na innym forum i ja sie teraz tak jakos boje :/
Moja sie rusza tfu tfu tfu i oby tak bylo codziennieale jak w razie czego trzeba sie zachowac jezeli od rana do popoludnia np nic sie nie poczuje ? ile czekac i td ??
Nie wiem po co ale mnie to jakos zmartwilo i teraz bede miec dol ze to czy tamto zawsze coa :/
Uciekam zjesc moze poprawi sie humor
Co do puchniecia to tesciowa mi powiedziala w swieta ze "ALE NAPUCHLAS "![]()

i tez sie wlasnie mysle ze to na dobe....i wczoraj coś mnie naszło i obejrzałam jeden film z porodu. grrrrrr..... strasznie to wygląda, zobaczcie sobie.
Poród - film przedstawia proód naturalny. Film z naturalnego porodu.

Dzisiaj ta kolezanka z pracy tez ciezarna opowiadala mi o swojej znajomej byla w ciazy i zaraz po swietach miala rodzic :/ przez dwa dni nic nie czula ale byla tak zajeta przygotowaniem do swiat ze nie bardzo zwrocila na to uwage i co sie stalo :/ dziecko udusilo sie pepowina ://

kochana, wklajałaś kiedyś zdjęcie i takiej wagi to ja u ciebie nie widziałam hehe- kochana ja mimo ze przytylam tylko 4 kg waze 99 kgi ruchy czuje bardzo bardzo bardzo i juz w 16 tygodniu czułam wiec to chyba zalezy od zywiołowosci dzidzi
)
- No wlasnie tez o Nich myslałam![]()
chyba waga popsuta 
Rybka jak to uważać z opuchnięciami??

ja nie oglądam i nie chcę oglądać
matko
szok
ale powiem Wam, dzis spotkaliśmy znajomego w sklepie, pytamy, jak tam po świętach, bo jakis markotny był. i sie śmiejemy, że pewnie syn spać nie dawał- bo tydzień temu równo gadaliśmy o ząbkowaniu- a on na to, ze świeta tragiczne, bo mu synek zmarł!![]()
![]()
![]()
słuchajcie, jak nam sie głupio zrobiło, nic, tylko myslę o nich, szok normalnie :-(
my z wielkimi torbami ciuszków dla dzidzi, z wielkim pudłem z lezaczkiem i matą, a u nich taka tragedia![]()