Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie z ruchami małej jest różnie. Nieraz się też martwię , że długo się nie odzywa ale potem nadrabia. Ale to nie tak jak piszą dziewczyny , ze prawie ciągle czują maleństwo. Też bym tak chciała- byłabym spokojniejsza.
Teraz to już powinnam chyba liczyć ruchy, spytam jutro gin.
Nieraz nie czuję ruchów jako kopniaków tylko jak się tam w środku wypina i rozpycha.:-)
Myślę, że to bardzo indywidalne jak odczuwamy ruchy. Chciałabym czuć ich więcej:-)

ale uwazam na nie bardzo, Mala rusza sie czesto a ja moze przez to ze jestem szczupla to czuje te ruchy bardzo intensywnie. Narazie nie mialam powodow do niepokoju.zaczęłam się okropnie stresować tymi wszystkimi tragediami :-(
chyba spać pójdę, żeby nie mysleć :-(

wiec tylko przypuszczam) , ale Niuniek sie caly czas wiercil, pozniej odpoczelam i przeszlo. Jedyne co to bola mnie kosci miednicy.
Nie moglismy sie oprzec 
;-)
Nawet jest jeden, gdzie kobieta rodzi w domu, a poniej je kawalek swojego lozyska 

Fuuuuuuuuuuuuujjjjj!
Ale od zarania dziejow kobiety rodzily i dawaly rade, wiec musimy przez to przejsc i my! Zawsze chcialam miec cesarke, a teraz wole urodzic silami natury. Choc boje sie nacinania, parcia i generalnie wszystkiego zwiazanego z porodem
W Irlandii nie robia lewatywy, planuje zakupic sobie z Polski i zrobic przed, zeby czuc sie "komfortowo".