Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i sie okazało ze nie mam juz kamieni w woreczku zolciowym...heheh dziwny sen, choc swoja droga moglo by tak byc ze juz ich nie mam:-(
co zawsze juz spi najpizniej do 19
i ani chwili spokoju. to dobrze ze nie widacco do ruchów to ja dziś dzidzie czułam chyba non stop.... a czasem tylko wieczorem. Jakoś narazie nie mam problemu ale pod koniec to już strach.
A mój Olek już 4 dzień ma gorączkę 39st... normalnie sajgon - i co chwila: "chce pić, herbatkę (więc robię, studzę...), nie soczek...ciepły (grzeje....), nie zimny (leje nowy...) nie w tym kubku!!! Chce jeść obiadek (grzeje... ) nie to! to nie ma smaku!" ehhh normalnie już mnie od środka słabi, ale chory bidulek....
kochana, wklajałaś kiedyś zdjęcie i takiej wagi to ja u ciebie nie widziałam hehechyba waga popsuta
jak się pije dużo wody to nerki mają mega pracę i dlatego się puchnie, bo nie wyrabiają. Ja za to prawie nic nie pije.. ehh jakoś nie mam chęci i zapominam, ale moze dlatego mam problem ze skóra - strasznie mam suchą, aż mam takie plamy na ramieniu...![]()
. Chcialabym aby te wszystkie wagi na ktorych sie wazylam były popsute
bo za dwa rzy dni przechodzila, 2 razy mial trzydniowke, Zapalenie ucha srodkowego, no koszmar jakis...
Czesc Brzuszki !!:-)Oj długo mnie nie było, wiec witam sie tylko i ide nadrabiac..troche Was podglądałam w niedziele wiec nie bede miec duzo do nadrobienia![]()

Posprzatalam i pranie wywieszone jutro kolejne bo dzisiaj juz padam a krzyz tak mnie boli ze szok .
Teraz czekam na M az sie wyprysznicuje i jedziemy do KFC najesc sie tego swinstwa i napic coli) tak mi sie chce coli zimnej gazowanej
Pokoj dziecka wkoncu doprowadzony do porzadku ale mialam na tej jednej scianie moje motylki ,ktore posmarowalam brokatem a teraz jest bez brokatu bo caly mi wytarli wrrrrrrrr w dywanie (nowym ) czarne plamy jakby od tuszu do rzes :/ i sciany ,ktore byly bialutkie bo przecierz swiezo malowane juz sa upieprzone :/// echhhhhh i po co mi to bylo .
Dziewczyny pytanie z innej beczki ..........
JAK TO JEST Z TYMI RUCHAMI -ma ich byc 10 na dobe czy 10 na godzine ?
Czy musimy te ruchy wyczuwac co dziennie ?
Co zrobic jak caly dzien nic sie czuje ??
Dzisiaj ta kolezanka z pracy tez ciezarna opowiadala mi o swojej znajomej byla w ciazy i zaraz po swietach miala rodzic :/ przez dwa dni nic nie czula ale byla tak zajeta przygotowaniem do swiat ze nie bardzo zwrocila na to uwage i co sie stalo :/ dziecko udusilo sie pepowina ://
Juz kiedys tez o tym dziewczyna pisala na innym forum i ja sie teraz tak jakos boje :/
Moja sie rusza tfu tfu tfu i oby tak bylo codziennieale jak w razie czego trzeba sie zachowac jezeli od rana do popoludnia np nic sie nie poczuje ? ile czekac i td ??
Nie wiem po co ale mnie to jakos zmartwilo i teraz bede miec dol ze to czy tamto zawsze coa :/
Uciekam zjesc moze poprawi sie humor
Co do puchniecia to tesciowa mi powiedziala w swieta ze "ALE NAPUCHLAS "![]()

witam
Ja dzisija byłam na usg o 8 rano. Nadal jest dziewczynka więc chyba tak zostanie. Ułożona główkowo w kanale (identycznie jak Filipek - od 26 tygodnia juz był gotowy), kręgosłup ma po prawej stronie mojej, wagowo w normie - 1200 g. Termin z usg jest o 4 dni później niż OM, więc bardzo podobne.
Oczywiście żeby nie było za wesoło, to mam bardzo mało wód płodowych - na samej dolnej granicy. Kazał to zasygnalizowac na wizycie i chyba częstsze kontrole będą - ale juz mało zostało wiec licze że bedzie dobrze![]()
idę poczytac co tu sie dzieje, bo jak ta stronkę poczytałam, to nie bardzo wiem co sie dzieje, az sie boje czytac![]()
aa, zapomniałam napisac że dupa z 3d wyszła, bo przez to ze jest tak mało wód płodowych, to nic nie widac. Lekarz powiedział ze może zrobić albo zwykłe albo wcale, bo na 3 d to nie ma sensu. No i mieliśmy zwykłe![]()