reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dzięki Kasiu:) ja też bym wolała czuć częściej ale u mnie to też chyba dlatego że jestem przy tuszy ( tzn. przytyłam w ciazy 20 kg) szczuplutkie mamy czują chyba bardziej dzidzie
- kochana ja mimo ze przytylam tylko 4 kg waze 99 kg :cool: i ruchy czuje bardzo bardzo bardzo i juz w 16 tygodniu czułam wiec to chyba zalezy od zywiołowosci dzidzi :))

Coś dawno nie odzywały się Koza i Agus - wiecie co z nimi?
- No wlasnie tez o Nich myslałam :confused:

Czarnuszka88 ja waże niewiele mniej od Ciebie:-) ostatnio dostało mi się od położnej że za szybko tyje i mam się ograniczyć, stwierdziła że ciężko mi będzie urodzić. Normalnie popadłam w kompleksy:dry:

reklama
AniaSkrzat1 moja niunia też najbardziej aktywna w nocy :tak: jak budze sie na siusiu to ona juz w pełnej gotowości, za dnia bardziej od kopniaków wyczuwam takie rozpychanie się :tak:
Co do płynów to chyba nie ma potrzeby aż tyle chociaż w sumie nie znam się na tym, ja zawsze mało piłam i teraz w ciąży wypijam ok 2 litrów dziennie :tak: co dla mnie to niezły wyczyn

Tak wogóle to witam was kobitki po świetach, ja dzisiaj odpoczywam :tak: tak mnie to jedzenie wykończyło, na wage strach wchodzić :-D , obiadku nie gotowałam bo wałówka po świętach została.
Obejrzałam ten filmik co podałyście z porodu nic przyjemnego :baffled: ale wszystko zniose byle niuńka była zdrowa :tak: okaże się już w czwartek jak tam z jej układem moczowym, zaczyna już dopadac mnie stres ale z drugiej strony ciesze sie że znów ja zobacze.

Rybka super że dalej 2w1, trzymam kciuki oby jak najdłużej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry