reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka :-D
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Brzuszki
Nie zdołam Was nadrobic:zawstydzona/y:
Co tam u Was?;-) Zdrowe jesteście? Nic nie boli? Skurczy nie macie?
Mi Dziubas daje popalic ale dobrze, przynajmniej wiem, że się rusza:tak:

reklama
Cześć Laski;-)
Widzę,że jeszcze raczej spokojnie na BB...Jak tam nocka minęła?Ja się zbudziłam po 5rano i godzine męczyłam się by zasnąć...a jak przysnęłam to już czas było wstać by śniadanko M zrobić.Coś mi się zdaje,że będę zmęczona przez cały dzień.Planuję dzisiaj poprać ubranka dla maleństwa,ręczniki i rożek,czas już zrobić z tym porządek.

hello laseczki,
RYBKA-ojejku, ale ten Twój Mateuszek uparciuszek o, że aż tak mu się spieszy, niech jeszcze posiedzi u mamusi, bo tutaj zimnooooo:tak:3mam kciuki żebyś jeszcze wytrwała w dwupaczku kochana
Patinka- to dobrze że juz lepiej z Wami:tak:bardzo się ciesze

hej, ja w nocy prawie nie spałam:dry:
brzuch miałam twardy i jakos tak dziwnie się czułam:sorry2:

oczywiście zaraz miałam schizę i wymyślałam nie wiadomo co

nadal czuje w brzuchu takie bóle , jak na okres, ale leżę sobie a M wyskoczył po jedzonko na sniadanie - mam nadzieję, że będą świeże bułki:tak:

mam nadzieję, że z dziewczynami lepiej:tak:

agniesiak - witamy w Nowym Roku:-D:-D:-D

Dzień doberek :)

My tez wyspani...spalismy wsumie od 21 az do 8 rano!!! no ale czesto pobudka na siku:baffled:

Po sniadanku od niedawna i trza jakis obiad wymyslic... tylko jaki....

Ciekawe jak tam nasze bidulki Rybka, Patinka

Hej ;)
Wpadlam sie przywitac i powiedziec ze jedziemy po te meble jupiiiiiii i M dzisiaj mi juz wszystko posklada i bedzie gotowe jeszcze tylko firanki i dzidzia brakuja ;)
Milego dnia do potem :))

Hejka:-) u mnie standardowo... w nocy zgaga nie do zniesienia, wypiłam prawie cały karton mleka i tak nie pomogło tylko jeszcze gorzej było bo na wymioty mnie wzieło, jak tak dalej pójdzie to nic nie będę jadła:baffled: zaraz śmigam do marketu po proszek dla dzidzi,bo zamierzam prać ciuszki, a właściwie to jaki kupić ...Lovela bo samam nie wiem???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry