reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie w Nowym Roku i jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!

Witajcie w Nowym Roku:-)
Jakieś wielkie zmiany?

Mam nadzieję, że nie obrazicie się, jeśli do Was dołączę i będę pisać w miarę regularnie...

Mój sylwester nie należał do najlepszych. Męża coś strzykło w plecach i cały wieczór siedział obolały. O północy tak go zaczęło boleć, że w żadnej pozycji nie mógł leżeć.
Już miałam go zaciągnąć do szpitala (na szczęście niedaleko) ale zażył ketonal i zasnął:-(

patinka, nie znamy się jeszcze, ale trzymam mocno kciuki, żeby dzidziuś jeszcze jak najdłużej pozostał w Twoim brzuszku:tak:

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, brzuchatki!:-)

Witam nową mamusię!!!

Jejku, Wy już pieluchy kupujecie?:-)
Ja nie mam dosłownie nic oprócz śpioszków itp, kocyka i fotelika samochodowego:-)
Planuję zacząć wielkie kupowanie początkiem lutego.
No, ale Wy już w bardziej zaawansowanej ciąży jesteście. Ja mam termin dopiero na 28 marca - chyba jedna z niewielu tak późno.
Zazdroszczę Wam, że mniej czasu Wam zostało. Mnie się ta ciąża strasznie dłuży:sorry2:

Tabasia, owszem:-) Będziemy mieć syneczka:-)

No ja też mam w sumie późno termin, bo 22 marca, a nie mam też jeszcze pieluszek i ubranek, ani tym bardziej kosmetyków:no::no: Gratuluję synka!!!:tak::tak:

Mloda Mamuska wszystkiego najlepszego na nowej drodze!!! :biggrin2:

witajcie
wszystkiego naj w Nowym Roku obyśmy dotrwały do końca, jak najdłużej

co do rzeczy dla dziecka,wszystkie młode mamy doradzają zakup jak najmniejszej ilości ciuszków w najmniejszym rozmiarze bo poprostu ich się nie zużyje, ja czekam do końca stycznia z zakupami,myślę tak bynajmniej

młoda mamusia wszystkiego najlepszego

mój sylwester przed telewizorem
dziś sobie uświadomiłam,że już nie dlugo zostane mamą dwójki i włączył mi się przycisk PANIKA

czy zdarzają się Wam już twardnienia brzucha, moje czorciki potrafią napiąć się w kwadrat na jakąś minutę parę razy dziennie, czy Wam też się zdarza?

Pewnie, że się zdarza, choć pewnie przy dwójce odczuwasz to bardziej.

Witam :) Niestety nie mam jak Was poczytać, mam nadzieję, że wszystko dobrze u marcóweczek :)

Dostałam wiadomość od Patinki, także przekazuję :)

"Cześć:-* my już mamy się lepiej. Dzisiaj miałam KTG i jest brak skurczy. Przeszli na doustny Fenoterol. Mam też Hemofer na anemie. Myślę, że w poniedziałek do domu pójdziemy :D teraz odpoczywamy i się lenimy hehe Buziaki dla marcóweczek! Dzięki za wsparcie:*"

Lecę, mam nadzieję, że jutro nadrobię wpisy, zaraz będziemy mieli gości na noc także mam robotki trochę. Miłego wieczoru.

Dobrze, że już lepiej i mam nadzieję, że w poniedziałek będzie już w domku i spokojnie będzie odpoczywać:tak::tak:

Rybka trzymam kciuki i przekaż małemu, że jeszcze za zimno, by wychodzić z brzuszka:tak::tak:

Witam w nowym roku:)
Dziewczyny a może by założyć nowy wątek czy jak to się nazywa pt 'Sms lub też wiadomości ze szpitala czy porodówek" Co o tym myslicie? Bo jak ktoś nie czyta na bieżąco to może nie dokopać się tych wiadomości w ogromie postów:) carolineowiren, nasi moderatorzy, jak myslicie?
rybka i patinkatrzymam kciuki:)

Super pomysł, chyba nadchodzi taki czas, że zdecydowanie o czymś takim trzeba pomyśleć;-);-)

Uff... mniej więcej Was nadrobiłam i mam nadzieję, że nie zapomniałam o czymś napisać:baffled:

reklama
bylismy w kinie na Avatarze :tak: wersja 3d, jak któras sie zastanawia czy warto, to niech sie nie zastanawia, tylko idzie :tak: fabula dosc banalna, ale efekty... :happy2:
niuni tez sie podobalo, skakala jak nakrecona :happy2:

reklama
sorry, że tak jeden post pod drugim.

dość długi i aż mnie tyłek rozbolał, ale upieram się, że warto :-)
Hehe :-D Dla mnie film to max 1,5h bo pozniej juz nie moge wysiedziec i mnie meczy :blink:
Bylismy wczoraj na Sherlocku, a w PL dopiero od polowy stycznia graja :szok:

10 tygodni, strach sie bac :no: To u mnie tez, bo my mlodsi o 1 dzionek jestesmy :-)

Spijcie dobrze Brzuszki ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry