reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kurde złapały mnie takie tepe bóle w podbrzuszu...nie bede mowic ze na miesiaczke bo nigdy nie kumałam jakie to sa:sorry2: w kazdym razie jarek jus polecial do apteki po nospe..poza tym brzucholek mi opadl troszke..i jakies skurcze tepe mnie sie trzymaja....kurde no..złapała mnie panika i jakies flash backi z pierwszego porodu i ryczec mi sie chce:baffled:

reklama
dziewczyny no co wy jeszcze nie pora rodzic spokuj mi tutaj :)
Jeszcze czekamy tutaj nie prowadzimy rewalizacji :-D
RYBKA nie daj sie nie wolno jeszcze ,jeszcze troszke trzymaj :))

A ja pojadlam kielbaski smazonej z przysmalona cebulka :) i teraz mi sie brzydko odbija .
Ja mleko dziennie litrami pije i tez na ta wstretna zgage pomaga ale nie raz juz na mleko patrzec nie moge bleee

Caly dzien tutaj sypie sniegiem jeszcze nas zasypie :)

Tak liczylam te wszystkie rzeczy to wcale tak duzo tego nie ma :/
50-56 z 15 bodziakow mam na krotki rekaw
50-56 z 10 bodziakow na dlugi rekaw
50-56 z 10 bluzeczek
50-56 z 10 kaftanikow
50-56 14 pajacykow
50-56 z 10 roznych spodenek
50-56 pare sweterkow ,dresy .bluzy i spiwor :)
ale jak pomysle ze dziecko trzeba tak 2-3 razy do dnia przebrac (tak mi znajome mowia ) to hmmmmm nie wiem czy bedzie wystarczajaco nie wiem czy nadaze prac :/
Rany, w życiu nie miałam tylu ubranek w jednym rozmiarze :szok:

Witam w nowym roku:)
Dziewczyny a może by założyć nowy wątek czy jak to się nazywa pt 'Sms lub też wiadomości ze szpitala czy porodówek" Co o tym myslicie? Bo jak ktoś nie czyta na bieżąco to może nie dokopać się tych wiadomości w ogromie postów:) carolineowiren, nasi moderatorzy, jak myslicie?
rybka i patinkatrzymam kciuki:)

a wiecie, że ja dziś myślałam, żeby sobie Wasze numery w komórke wklepać, ale potem pomyslałam, że jeszcze za wcześnie ;-) wpiszę i jeszcze z wrażenia urodzę ;-)

ja mleka tez nie lubie pić, ale wczoraj zmiksowałam sobie 2 łyżki lodów waniliowych, szklankę mleka i trochę nesquika :-) miałam pyszne piciu i po zgadze :-)

hej kochane jak tam nowy rok powitany ?? mi maz dzisiaj zdychal jak nie wiem mowil ciagle ze umiera :-D:-D

kurcze a mi dzisiaj jakos smutno bo wszstko wrocilo od 12 wnocy , wszystkie wspomnienia :-(

rybka i patinka trzymam kciuki zebyscie wszystkie wrocily do domku w dwupakach, dzieciaczki nie spieszyc mi sie tak na swiat!!!! nu nu nu :tak:

Chcialam zobaczyc czy zostawilam wam numer i chcialam wasze numery powpisywac i nie umiem tam wejsc :(
Z tego co pamietam to musze wejsc w spolecznosc i co dalej ???
Jak mam sie tam dostac ?

reklama
Ja mam ubranka w różnych rozmiarach,nie kupuje tylko w jednym bo to nigdy nie wiadomo jaka się dzidzia urodzi, a nawet jak będą trochę za duże to nic i tak maluszki rosną jak na drożdzach:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry