reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej

wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)

patinka , rybka trzymajcie sie , mamy juz 2010 wiec jest juz z górki

my sylwestra spedzilismy z znajomymi u nas w domu, bylo bardzo milo, pozdrawiam :)

reklama
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!! Życzy Młoda para :-p

z całego serca gratulujemy i życzymy wszystkiego, co najlepsze:-D:-D:-D

Słuchajcie przetrzepałam całe forum i wynika ze Koza sie odezwala ostatni raz prawie miesac temu bo na poczatku grudnia..!!:szok:

czarnuszka, spokojnie
nie myślmy o najgorszym
:tak:

Witam :) Niestety nie mam jak Was poczytać, mam nadzieję, że wszystko dobrze u marcóweczek :)

Dostałam wiadomość od Patinki, także przekazuję :)

"Cześć:-* my już mamy się lepiej. Dzisiaj miałam KTG i jest brak skurczy. Przeszli na doustny Fenoterol. Mam też Hemofer na anemie. Myślę, że w poniedziałek do domu pójdziemy :D teraz odpoczywamy i się lenimy hehe Buziaki dla marcóweczek! Dzięki za wsparcie:*"

uffff...zdrówka życzę
wracaj szybko w dwupaku:-D

Dziewczyny dostałam wiadomość od Rybki.

"witam w nowym roku, ja niestety w szpitalu. Malemu sie coraz bardziej spieszy. Leze na klockach i walcze. trzymajcie kciuki"

kurcze.. trzymajmy kciuki.

Ja jestem w szoku. Jestem przerazona, ze Nasze dzieci tak sie pchaja na swiat... :baffled:

no nie....:no:
toż to jakiś koszmar
Matko, mam nadzieję, że i tym razem rybka wróci w dwupaku do domu

Jak tak dalej pójdzie to go poproszę żeby spowrotem zaczoł palić bo wytrzymać się z nim nieda:wściekła/y: ja też paliłam ale rzuciłam jak się o dzidziusiu dowiedziałam, moniSkaBe ja niemam takich bóli więc nie wiem ale któraś wcześniej pisała że skurcze są podobne do bóli miesiączkowych:baffled:

Jak tak dalej pójdzie to go poproszę żeby spowrotem zaczoł palić bo wytrzymać się z nim nieda:wściekła/y: ja też paliłam ale rzuciłam jak się o dzidziusiu dowiedziałam, moniSkaBe ja niemam takich bóli więc nie wiem ale któraś wcześniej pisała że skurcze są podobne do bóli miesiączkowych:baffled:

no to mam problem.
nie dosc, ze sie stresuje Rybka i Patinka to jeszcze cholera ja mam bole jak na miesiaczke.. wykoncze sie :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry