Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!! Życzy Młoda para![]()

Słuchajcie przetrzepałam całe forum i wynika ze Koza sie odezwala ostatni raz prawie miesac temu bo na poczatku grudnia..!!![]()

WitamNiestety nie mam jak Was poczytać, mam nadzieję, że wszystko dobrze u marcóweczek
![]()
Dostałam wiadomość od Patinki, także przekazuję
"Cześć:-* my już mamy się lepiej. Dzisiaj miałam KTG i jest brak skurczy. Przeszli na doustny Fenoterol. Mam też Hemofer na anemie. Myślę, że w poniedziałek do domu pójdziemyteraz odpoczywamy i się lenimy hehe Buziaki dla marcóweczek! Dzięki za wsparcie:*"

Dziewczyny dostałam wiadomość od Rybki.
"witam w nowym roku, ja niestety w szpitalu. Malemu sie coraz bardziej spieszy. Leze na klockach i walcze. trzymajcie kciuki"
kurcze.. trzymajmy kciuki.
Ja jestem w szoku. Jestem przerazona, ze Nasze dzieci tak sie pchaja na swiat...![]()

Dziewuszki kochane Patinka i Rybka trzymacie sie bardzo mocno!!!!!! trzymam kciukasy za Wasze malenstwa!!!
Wasi mezowie rzucają palenie a moj zaczyna![]()
ja też paliłam ale rzuciłam jak się o dzidziusiu dowiedziałam, moniSkaBe ja niemam takich bóli więc nie wiem ale któraś wcześniej pisała że skurcze są podobne do bóli miesiączkowych
Jak tak dalej pójdzie to go poproszę żeby spowrotem zaczoł palić bo wytrzymać się z nim niedaja też paliłam ale rzuciłam jak się o dzidziusiu dowiedziałam, moniSkaBe ja niemam takich bóli więc nie wiem ale któraś wcześniej pisała że skurcze są podobne do bóli miesiączkowych
![]()