reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Cześć Kochane,witam was wszystkie gorąco w Nowym roku:-) Ja dzisiaj jestem nie przytomna w nocy spałam tylko 2h bo miałam taką zgagę że nic nie pomagało a jeszcze do tego bylismy u teściowej a ja u kogoś to się nie potrafię porządnie wyspać:baffled: Mój mąż obiecał że od Nowego Roku rzuci palenie, bo mu powiedziałam ze jak bedzie Kubek to palenia niema, i dzisiaj chodzi wściekły jakby go coś w tyłek ugryzło:-)no ale cóż coś za coś.

reklama
Witam :) Niestety nie mam jak Was poczytać, mam nadzieję, że wszystko dobrze u marcóweczek :)

Dostałam wiadomość od Patinki, także przekazuję :)

"Cześć:-* my już mamy się lepiej. Dzisiaj miałam KTG i jest brak skurczy. Przeszli na doustny Fenoterol. Mam też Hemofer na anemie. Myślę, że w poniedziałek do domu pójdziemy :D teraz odpoczywamy i się lenimy hehe Buziaki dla marcóweczek! Dzięki za wsparcie:*"

Lecę, mam nadzieję, że jutro nadrobię wpisy, zaraz będziemy mieli gości na noc także mam robotki trochę. Miłego wieczoru.

Dziewczyny dostałam wiadomość od Rybki.

"witam w nowym roku, ja niestety w szpitalu. Malemu sie coraz bardziej spieszy. Leze na klockach i walcze. trzymajcie kciuki"

kurcze.. trzymajmy kciuki.

Ja jestem w szoku. Jestem przerazona, ze Nasze dzieci tak sie pchaja na swiat... :baffled:

szalejesz z tymi makowcami:-):-):-):-) kurde az bym sobie zjadła:sorry2:

Adelina przepis wrzucam ponizej i zapewniam, ze faktycznie jest lepszy niz z cukierni :-) Pieklam pierwszy raz, w dodatku nigdy nie robilam drozdzowego i normalnie palce lizac, az jestem w szoku :-p Chyba zaczne szalec w kuchni czesciej :-D
Makowiec zawijany

Dobrze, ze z Patinka lepiej :happy2:
Ale znowu biedna Rybka w szpitalu :shocked2: Echhh.... Trzymam kciuki mocno!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry