reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

O ludzie kobity spokój mi tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Powariowały marcóweczki:szok:

Baby leniwe-w lutym mozna sie rozpakowywac a nie na początku stycznia! No co Wy! Ja tak myśłę , ze może już to jakaś autosugestia. Jedna ma skurcze, druga ma skurcze to i reszcie sie udziela....

Zobaczcie-z Patinka juz lepiej, w pon. prawdopodobnie wychodzi. Hurraa!!!!:-)

Rybka tez na pewno wyjdzie w dwupaku np. w środę. Jestem przekonana.

A reszta ma siedziec na dupie i do żadnych szpitali się nie pchać. Albo sobie BB odpuścic na tydzień. Może to od siedzenia przez kompem skurcze łapią...:cool:

Aż mi ciśnienie z nerwów podskoczyło. Ale sdię wydarłam internetowo i mam nadzieje ze lepiej bedzie.

reklama
Aleście się rozpisały:szok: Ja za Wami nie będę nadążać :no:

Dziewczyny w szpitalu - trzymajcie się!!! Musi być dobrze!

Ja też mam czasem twardnienia brzucha i pobolewania, ale to głównie od nieszczęsnych wzdęć, bo męczę się z nimi od ok 18 tygodnia...

Śpioszki mam pokupowane na 62 cm i tylko dosłownie 3-4 na 56, bo mój dzidziuś zapowiada się na dużego. Przy usg zawsze okazywał się 2 tyg starszy i ma długą kość udową. Ale co się dziwić, skoro rodzice oboje ponad 180 cm:zawstydzona/y:

Witam w nowym roku:)
Dziewczyny a może by założyć nowy wątek czy jak to się nazywa pt 'Sms lub też wiadomości ze szpitala czy porodówek" Co o tym myslicie? Bo jak ktoś nie czyta na bieżąco to może nie dokopać się tych wiadomości w ogromie postów:) carolineowiren, nasi moderatorzy, jak myslicie?
rybka i patinkatrzymam kciuki:)
To jest swietny pomysl, tez o tym myslalam :tak:
Fajnieby bylo wpisywac tam tylko tresc smsa, zeby pozniej latwo bylo znalezc potrzebne info, a nie rozpisywac sie jak na glownym watku, tak sobie mysle :happy2:

kurde złapały mnie takie tepe bóle w podbrzuszu...nie bede mowic ze na miesiaczke bo nigdy nie kumałam jakie to sa:sorry2: w kazdym razie jarek jus polecial do apteki po nospe..poza tym brzucholek mi opadl troszke..i jakies skurcze tepe mnie sie trzymaja....kurde no..złapała mnie panika i jakies flash backi z pierwszego porodu i ryczec mi sie chce:baffled:
- kochana idź weż jakas odprezajaca kąpiel , weż no-spe i sie poloz i nie dotykaj brzucholca i sie nie deenrwuj bedzie dobrze maluch jeszcze posiedzi w brzuszku :) pewnie sie cieszy ze juz 2010 i ze kolej na niego. Trzymam kciukasy zeby było dobrze wszystko i buzi w brzuszek :);-)

Witam w nowym roku:)
Dziewczyny a może by założyć nowy wątek czy jak to się nazywa pt 'Sms lub też wiadomości ze szpitala czy porodówek" Co o tym myslicie? Bo jak ktoś nie czyta na bieżąco to może nie dokopać się tych wiadomości w ogromie postów:) carolineowiren, nasi moderatorzy, jak myslicie?
rybka i patinkatrzymam kciuki:)
- ja tez o tym myślałam , to bedzie dobry pomysł:tak:

hej kochane jak tam nowy rok powitany ?? mi maz dzisiaj zdychal jak nie wiem mowil ciagle ze umiera :-D:-D

kurcze a mi dzisiaj jakos smutno bo wszstko wrocilo od 12 wnocy , wszystkie wspomnienia :-(

rybka i patinka trzymam kciuki zebyscie wszystkie wrocily do domku w dwupakach, dzieciaczki nie spieszyc mi sie tak na swiat!!!! nu nu nu :tak:
- Mycha kochana!!!!! zobaczysz niedlugo TY bedziesz sie cieszyc nadmiarem kg w ciazy, rozsteopami , nieprzespanymi nocami, zreszta wiesz jak to jest :) i Ciebie nidlugo Bog obdarzy malenką fasoleczka :) póki co musisz zbierac sily i zdrowia dla nastepnego dzidziusia!!!!

Chcialam zobaczyc czy zostawilam wam numer i chcialam wasze numery powpisywac i nie umiem tam wejsc :(
Z tego co pamietam to musze wejsc w spolecznosc i co dalej ???
Jak mam sie tam dostac ?
- kochana musisz wejsc w spolecznosc i potem grupy spolecznosciowe i Ci sie wyswietli jezeli nalezysz do naszej grupy. A jezeli nie to musisz poprosic Ccarolina85 ona jest naszym sekretariatem :):-D

Juz wszystko znalazlam :))
Wyslalam Ccarolina85 sms ze jak juz kiedys trafie na porodowke to ona was poinformuje :))
A jak cos to tam jest tez moj nr :) i twoj czarnuszka tez wpisalam :)
Wybralam was dwie tak przypadkowo :)
Wszystkie jestescie mile i wszystkie lubie zeby potem nie bylo :)

Kochane ja mam tez inne ubranka w innych rozmiarach 62-68
74 nawet i 80 juz sa na gornej polce leza :)
Teraz laze po e-bay i poluje na okazje :) jutro duzo moich rzeczy sie posprzedaje i juz nawet dobrze stoja takze mozna wariowac :)

Juz wszystko znalazlam :))
Wyslalam Ccarolina85 sms ze jak juz kiedys trafie na porodowke to ona was poinformuje :))
A jak cos to tam jest tez moj nr :) i twoj czarnuszka tez wpisalam :)
Wybralam was dwie tak przypadkowo :)
Wszystkie jestescie mile i wszystkie lubie zeby potem nie bylo :)
- ja tez mam od Ccaroline wkoncu nasza moderatorka:-D
od Ciebie Kamikaa tez se ukradne :))

O Boziu Rybka trzymaj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patinka dobrze ,ze juz dobrze:))

Ewcia ma racje nie stresować się,zrobic goraco kapiel,wziasc nospe batonika w reke i do lozka.

A co do nowego watku jestem za!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry