Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A teraz jeszcze dziwniej, bo przez święta brzuch mi sie obniżył i teściowa mówi, że małej to się chyba bardzo spieszy;-) Własnie, odnośnie tych telefonów, cóż niestety nie mam jeszcze wejścia na wątek społecznościowy, ale jakby któraś była tak miła, to ja się chętnie numerem komórki wymienię, bo na mojego to nie mam w tym względzie co liczyć, że Was powiadomi:-( Mój termin jest z początku marca, więc myslę, że powinnam się powoli pakować. W czwartek idę do gina, poproszę o L4 i myslę, że juz wtedy będę z Wami regularnie pisać
no.. to i my dostalismy prezent na nowy rok.
Karol stracil prace... super..![]()

Właśnie, wydaje mi się, że na początek dobrze mieć 1 opakowanie i praktyce zobaczyć, jak się sprawdzą i na ile potrzebne. Bo do tanich rzeczy raczej nie należą:--(
Bardzo szybko czas leciJejc
Juz niedługo i maluszki będa z nami
![]()
normalnie jakiś dzień wątpliwości mam 
mag349 no i mi sie tak wydaje ze z każdym dniem jestem większa. Ostatnio nawet zauważyłam że brzuszek jakby tak niżej był. I w dodatku dzis przeszłam sie do laboratorium i jak wróciłam to myślałam ze mi macice rozerwie. Tak mnie strasznie boli ciągnie itp. Dobrze ze w środe mam wizyte bo troche mnie to niepokoi.
mam wrażenie, że rano już był niżej niż wczoraj
echhh, może tylko mi się wydaje? 
ja tez do szpitala mam daleko 1h autostrada,opanowalismy tez druga droge ulicami bo w godzinach szczytu to autostrada i 3h.Mam nadzieje ze moj synek wieczorowa pora bedzie chcial przyjsc na swiat.
a jak będą godziny szczytu, to kazali karetkę wzywać...Pierwszy dzien w pracy przezylam, choc musialam sie postawic supervisorce, bo mi kazala dwie rzeczy robic, wiec jej powiedzialam, ze nie bede ciagle chodzic tam i z powrotem i moge robic tylko jedna! I zdebiala
Cala noc prawie nie spalam, bo do pracy![]()
a taaaaaak mi się nieeeee chciaaaałoooooo 
ja do niej mówię, że na papierze napisane, że 6!
normalnie czytac ze zrozumieniem nie umieją
tylko mnie zdenerwowała, az mnie brzuch stwardniał