Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Tak siedzę tu na forum,piszę..i czuję,że znowu głodna jestem...3 godzinki minęły od śniadania to znikam po kanapki.Miłego dnia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja umieram - od 4 dni mam taki katar zatokowy, że ledwo oddycham - czy któraś może wie, co można zaaplikować sobie do nosa - oprócz wody morskiej - na zatkane zatoki i nochal?
Ps. Druga lutówka się rozpakowała, jeszcze chwila i na nas przyjdzie pora![]()
kochana ja sobie robilam inhalacje z Aromatolu i nacierałam nos i oddech byl nieziemski!! Moja gin powiedziala ze mozna wsumie to same ziołaPodobno masc majerankowa jest dobra na katar, trzeba posmarowac pod noskiem, dsama nie probowalam ale słyszalam ze skuteczna. Chyba Czarnuszka tez o tym pisala kiedys.A ja umieram - od 4 dni mam taki katar zatokowy, że ledwo oddycham - czy któraś może wie, co można zaaplikować sobie do nosa - oprócz wody morskiej - na zatkane zatoki i nochal?
Obudził mnie szwagier jak rano wstawał do pracy (o 5 rano), bo nie zamknął drzwi od łazienki i napieprzało mi prosto w gębę światło, myślałam, że się wścieknę, bo wkońcu miałam pierwsząnoc od nie wiem kiedy, że się nie budziłam wogóle! I się wydarłąm do niego, żeby zmknął drzwi od łazienki, aż się mój maluszek obudził w brzuszku (głupia matka), zaczął się wiercić w brzuszku, a ja z tego wkurzenia się nie mogłam zasnąć. Niby duperela, ale mnie tak wkurrrr.... mój szwagier, że normalnie nie mogę
No i zsnęłam potem przed ósmą i wstałam o 10. Ale humor mam do bani, że najchętniej to bym przespała cały ten dzień.A ja umieram - od 4 dni mam taki katar zatokowy, że ledwo oddycham - czy któraś może wie, co można zaaplikować sobie do nosa - oprócz wody morskiej - na zatkane zatoki i nochal?