Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- Kochana ja jak sie urodzilam w 32 tygodniu ciazy to wazylam 1800 i to lekarze mowili ( mama mi mowila) ze bardzo duzo jak na ten tydzien i ze w normalnym czasie to by ze 4 kg bylo....dzidzia 1800 to całkiem spora... tak mi się wydaje. Jejku jak te maluszki przybierająa co do płci, olać tego gina pewnie zakompleksiony zgred i tyle!! Gosia będziesz mocniej parła by szybciej się dowiedzieć ;-);-)
a my po leniwych pierogach czekamy na drożdzowego warkocza.... mniam mniam już w piecyku!!!!!dostałam pod choinkę taki robot kuchenny co wygniata ciasto i dziś go testowałam... rewelacja!!!!!
i termin sie przesunal z 9 listopada na 17 pazdziernika
- Kochana ja jak sie urodzilam w 32 tygodniu ciazy to wazylam 1800 i to lekarze mowili ( mama mi mowila) ze bardzo duzo jak na ten tydzien i ze w normalnym czasie to by ze 4 kg bylo....
to skoro moje jest duże to co ma kamikaa powiedzieć? :-)

;-)

Dziś u wizycie u gina mam +9kg, mała ułożona główką w dół co mnie bardzo zaszokowało bo czułam ruchy po bokach brzucha i myślałam ze ułożona jest poprzecznie a te kopniaczki z boku to właśnie kończyny naszej niuni a głowka jest u dołu! Wyniki wzorowe. Chociaż miałam obawy, bo test na glukoze robiłam sobie w pn od razu po świętach i to było bardzo „inteligentne”, ale po 1h mam 96 a po 2h 121 wiec cukrzyca mi nie grozi. Teraz usg mamy 18 i już nie możemy się doczekać bo ostatnio mieliśmy połówkowe
Szkołę rodzenia już kończymy za tydzień wiec mogę iść i rodzić jesteśmy wyedukowani…heheh tak naprawdę okaże się w praniu