reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

blueberry77 to super :)
Ja tez piore wszystko na 40 i jest ok dziele na biale,rozowe i ciemne :)
Jeszcze z 2 pralki i koniec :))
Szafa bedzie zapelniona +komoda
Prawue wszystko mam uzywane :)

Dobra ide na godzinke lulu potem do szpitala zwiedzac :)

reklama
czy ma któraś na komputerku jakąś listę co zabiera do szpitala? Albo co trzeba mieć kupione na przyjście dziecka na świat (tak do domu(? Jeśli macie to poproszę o wklejenie bo ja już sie gubie w tym...

czy ma któraś na komputerku jakąś listę co zabiera do szpitala? Albo co trzeba mieć kupione na przyjście dziecka na świat (tak do domu(? Jeśli macie to poproszę o wklejenie bo ja już sie gubie w tym...
Kochana wszystko masz w wątku wyprawka... Na kompie nie mam listy, bo spisywałam ręcznie i to co miałam to wykreślałam :-p A tak to noszę ją ciągle ze sobą, i przy okazji dokupuję te ostatnie rzeczy :-)

reklama
Co do przesadow zwiazanych ze zgaga to ja slyszalam cos troche na odwrot - jak silnie dokucza zgaga to maluszke bedzie wlochaty :-D
Ja w pierwszej ciazy zgagi niemal nie mialam i Jas urodzil sie z wlosami takimi przecietnymi ;-)
Też to słyszałam, w pierwszej ciąży miałam okropną zgagę!! A Dawid miał czuprynę jak mało kto!! Cały włochaty :) Teraz zgagi prawie nie mam, sporadycznie mnie łapie, zobaczymy jak będzie z córcią :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry