Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spróbuj zrobić tak jak któraś z dziewczyn wcześniej pisała.. W umywalce zamocz trochę rożka, posyp proszkiem i przepież w rękach... Jak będzie puszczał to już osobno będziesz musiała praćnowy.. strasznie smierdzi chemia...

Kochana wszystko masz w wątku wyprawka... Na kompie nie mam listy, bo spisywałam ręcznie i to co miałam to wykreślałamczy ma któraś na komputerku jakąś listę co zabiera do szpitala? Albo co trzeba mieć kupione na przyjście dziecka na świat (tak do domu(? Jeśli macie to poproszę o wklejenie bo ja już sie gubie w tym...
A tak to noszę ją ciągle ze sobą, i przy okazji dokupuję te ostatnie rzeczy :-)pewnie że nie ma co prać w wsyokich, po to je się później prasuje... by zabić ewentualne bakterie, a nie by niunia wyglądała elegancko;-) A nie ma co prać w wysokich temperatyurach, bo to przecież tylko po to żeby odświeżyć te ciuszki, a nie prać z nich jakieś plamy.

Też to słyszałam, w pierwszej ciąży miałam okropną zgagę!! A Dawid miał czuprynę jak mało kto!! Cały włochatyCo do przesadow zwiazanych ze zgaga to ja slyszalam cos troche na odwrot - jak silnie dokucza zgaga to maluszke bedzie wlochaty![]()
Ja w pierwszej ciazy zgagi niemal nie mialam i Jas urodzil sie z wlosami takimi przecietnymi ;-)