reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam,
Mnie obudziła jakieś pół godziny temu listonosz :baffled: wpadłam w dziwny rytm kładę się spać ok 23 wstaję z mężem o 6 i jak on wychodzi do pracy idę dalej spać i do 12tej ;-) Mój synek już bardziej się rozciąga niż kopie, wczoraj rano chyba przytulił się brzuszkiem, bo normalnie brzuch mi podskakiwał w rytm bicia jego serduszka :-)

A tak z innej beczki, to puszczacie swoim maluchom jakąś muzykę ? Mój lubi bardzo Mozarta, ale puszczam mu też to czego ja słucham i tak przy Pearl Jam skacze i kopie, przy CocoRosie się buja, a przy Sigur Ros zasypia :-D Ale mój Franke to w pierwszym trymestrze był chyba na dwóch albo trzech koncertach :-D

reklama
cześć mamuśki :-D
ja ostatnio mam jakiś spadek kondycji
i bardzo mało sił :zawstydzona/y:
brzuch mi urósł i wyglądam jak w 9m-cu :szok:
no i strasznie niewygodnie za dnia i w nocy :zawstydzona/y:
jak mam troszkę czasu to Was poczytuję :-)

na katar polecam (jak Czarnuszka) inhalacje (do gorącej wody dodać nieco ziół lub jakiś olejek: 2-3 x dziennie) - są niezastąpione i pomagają się pozbyć wydzieliny, dzięki temu katar trwa krócej niż przysłowiowe 7 dni (ja od lat mam problemy z zatokami, więc wielokrotnie sprawdziłam na sobie)

xXxIzuLQaxXx gratuluję!!! i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, dużo szczęścia wspólnego :-)

ja wczoraj zrobiłam listę czego jeszcze nie mam i co muszę kupić, i ta część co tylko dla dziecka dałam mojemu Darkowi, aby się chłopak wdrążył i zaangażował :-D
powiedziałam, że ma to zdobyć i ma na to ok. 2 m-cy
nie jest tego wiele, ale nie chcę, aby wszystko było na mojej głowie, w końcu on jest tatuś ;-)

miłego dnia Wam życzę
i oczywiście zdrówka
no i aby wszytskie nasze dzieciaczki grzecznie czekały przynajmniej do 36 tc :-)

witajcie

u mnie dzisiaj od 11 do 14 mialo nie byc pradu, ale jakąs chwile temu juz prad wrócił, ja postanowilam skorzystac z okazji i rozmrozic lodowke, dobrze ze na dworze mroz to rzeczy z zamrazalnika moglam wylozyc na balkon teraz lodowka sie rozmraza zaraz bede musiala isc ja umyc i wszystko w niej poukladac
no i musze zaraz miesko nastawic co by mi sie obiadek na 14 zrobil :) dzisiaj kupilam udo z indyka wiec je troszke przyprawie i udusze

Witam,
Mnie obudziła jakieś pół godziny temu listonosz :baffled: wpadłam w dziwny rytm kładę się spać ok 23 wstaję z mężem o 6 i jak on wychodzi do pracy idę dalej spać i do 12tej ;-) Mój synek już bardziej się rozciąga niż kopie, wczoraj rano chyba przytulił się brzuszkiem, bo normalnie brzuch mi podskakiwał w rytm bicia jego serduszka :-)

A tak z innej beczki, to puszczacie swoim maluchom jakąś muzykę ? Mój lubi bardzo Mozarta, ale puszczam mu też to czego ja słucham i tak przy Pearl Jam skacze i kopie, przy CocoRosie się buja, a przy Sigur Ros zasypia :-D Ale mój Franke to w pierwszym trymestrze był chyba na dwóch albo trzech koncertach :-D

dzien dobry:tak: Mysza u mnie jest identycznie:-D własnie sie obudiałam:tak: ale wczesniej byłam na nogac:tak: zeby wyprawić Jarka do pracy, dziecko do przedszkola...ale potem tak miło sie wraca do łóżka;-)

No i moje bobo tez Sigur Ros uwielbia odnosze wrazenie, albo jest zainteresowane albo zasypia:tak:

wlasnie poszlam wziac ciuszki z suszarki, ktora stala u mojej mamy w salonie, ze wzgledu na to ze my nie mamy gdzie jej postawic.
no i sie wscieklam. Wchodze do pokoju, a tam ciuszki poukladane i poprasowane..

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak chciala pomoc to mogla sie chociaz zapytac, a nie robic to za mnie.. !!!!!

jej ja bym wiele dała za to żeby ktos to zrobił.....a moja mama daleko w innym landzie:-(

kurczeeee...moniSkaBe...dobrze masz z tą mamą....moja też na pewno by mi poprasowała, bo ja tego nie lubię...jednak mieszkamy 300km od siebie więc odpada.

ja na razie i tak nie bardzo jak mam prasować....już 3miesiace męcze mojego J zeby mi deske do prasowania kupił...bo ja przeciez jej ze sklepu dźwigać nie będe...i dziś mam chytry plan...idę z nim na komisję lekarską...(rok temu noge złamał na sankach...:dry:) a później go do carrefoura zaciągnę i kupimy tą deske ...no oczywiście o ile kasa wpłynie na konto :dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry:

Witajcie kochane!!!
Ja chwilowo bez internetu wiec nie mam jak Was podczytywać:(
Pewnie jak juz bede miała dostęp to wszystkiego nie nadrobie, a u nas wszystko ok, mały ma juz 1,3kg:) czujemy sie dobrze!
Jedyne co to wkurzylam sie troche na nasza szkołe rodzenie, bo okazało sie ze w zajeciach mogą uczestniczyć ciężarne od 30 tygodnia:/ no i bede musiała poczekać na nastepny cykl zajęć który zacznie sie w lutym a wtedy bede juz pewnie jak foczka się czołgać;) ehh zobczymy
ściskam Was i zdrówka życze

ja jednak wolalabym, zeby przynajmniej sie zapytala.
Po to zrobilam pranie tak wczesnie, zeby zajac sobie czas i czerpac z tego przyjemnosc, a teraz mam wiekszosc ciuszkow poprasowanych.. :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry