Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj wieczorkiem córcia wystawiła stópkę mi nad pępkiem, i czułam całą stopę! A jak złapałam ją za piętę to mała uciekła! hehe.. No niestety wiem, jak to z katarem - 7 dni jak nic musi byćMam maść majerankową, ale liczyłam, że może jest coś jeszcze lepszego;-);-)

Hej kochane.
Dalej nie mam internetu wiec nie mam sie jak z Wami komunikowa..U mnie ok, dzidziuś rośnie a w sobote mam ślub!
Buziaki dla Was i mam nadzieje że u Was wszystko w porządku
![]()
P.S: prosze mi w na liście marcóweczek zmienic na: Izabela i Rafał czekają na córeczkę Olivcie. Dziękuje![]()
Dużo szczęścia na nowej drodze życia!!:-):-)
U mnie ok, dzidziuś rośnie a w sobote mam ślub!Buziaki dla Was i mam nadzieje że u Was wszystko w porządku
![]()
Jakbym wiedziała to bym kazała zostawić Ł dzisiaj auto, a tak muszę się tłuc autobusami

przez to jestem niewyspana ehhh
Witam
Też dołączam się do zakatarzonych, dziś obudziło mnie moje chrapanie
Gratulacje dla obu mag chłopców, no i dla blueberry i chyba kasi że wszystko okej po ich wizycie u gina
Ja dziś cały dzień w domu, mój M będzie dopiero o 18.30! Nie lubię jak ona ma dyżury. No ale za to jutro wychodzi wcześniej bo idziemy do gina, na 14 mamy wizytę, ciekawe ile waży moje maleństwo, a ile ja sama

Też jestem ciekawa, jak stoi waga maleństwa i moja, ale dowiem się dopiero 12, bo dopiero wtedy mam wizytę

Hej! Dzisiaj sobie pospałam do późna, że tak można powiedzieć :-) Jutro rano jadę na badanie moczu i morfologii, muszę lecieć zaraz do apteki po kubeczek na siusiu. Jak przez ostatni miesiąc w ogóle nie wstawałam w nocy siku, to dzisiaj o 5 rano musiałam lecieć!Wczoraj wieczorkiem córcia wystawiła stópkę mi nad pępkiem, i czułam całą stopę! A jak złapałam ją za piętę to mała uciekła! hehe..

Moja kopie jak szalona i się wierci, ale żadnej części ciała jeszcze nie zechciała pokazać:-Polecam Aromatol ja nacierałam sobie nos i zatoki troszke na początku piekło ale a to jaki oddech!! i inhalacje do gorącej wody wkropić kilka kropli i tak powdychac to ... bezpieczne i skuteczne, same ziola i moja gin mi to polecila. No i jak boli glowa to tez starczy natrzec czolo i skronie i zaraz przechodzi...tylko piecze na poczatku ale potem przestaje.

Hej kochane.
Dalej nie mam internetu wiec nie mam sie jak z Wami komunikowa..U mnie ok, dzidziuś rośnie a w sobote mam ślub!
Buziaki dla Was i mam nadzieje że u Was wszystko w porządku
![]()
P.S: prosze mi w na liście marcóweczek zmienic na: Izabela i Rafał czekają na córeczkę Olivcie. Dziękuje![]()

Wogole nie napisalam ze wrocilam
Tak slisko ze jak jechałam po kumpele pod gore to prawie mi auto stanelo!!! ale sie bałam hehe ale dojechali cali i zdrowi...
juz sie nie moge doczekac wizytki!!!!

, jak ładnie dojechała, a najważniejsze, że bezpiecznie