reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Zdrzemnelam sie na chwile, bo tak mnie strasznie klulo z lewej strony, kolo pachwiny :baffled: Troche przeszlo. Ale tak mi jakos dziwnie... Podbrzusze momentami czuje jak na okres, ale nie jestem pewna, bo nadal mnie boli spojenie lonowe. A w szczegolnosci jak sie przekrecam z boku na bok i wstaje z lozka :-(
Chyba to juz nie przelewki na tym etapie...

Czy Wasze Malenstwa tez maja tak czesto czkawke?
Alex to przynajmniej raz dziennie :blink:

reklama
A ja chciałam posprzątać, ale mąż mi nie dał...sam wziął się za odkurzanie, a ja siedzę i głupio się czuję, że nic nie robię:sorry2:
Natalce czkawka zdarza się od czasu do czasu, ale nie codziennie.

RYBKA-dobrze,że już jesteś z nami.Ściskaj nóżki,już nie długo będziesz mogła spokojnie urodzić,ale nie śpiesz się:tak:
Pozostałe dziewczyny-nie przemęczać się.Jak boli brzuszek to od razu leżeć!Do naszych terminów co raz bliżej to i samopoczucie może być kiepskie.Zresztą maluchy rosną w takim tempie,że jak się wiercą i szukają wygodnej pozycji to może boleć macica.Ja się nie przejmuję jak chwilkę pobolewa.Nie warto się martwić na zapas...oczywiście to nie dotyczy Czarnuszki,Rybki i spółki!!

Słuchajcie dziołszki!! damy rade...wkoncu juz tyle za nami...
a swoją droga juz niektore z Was zaczynaja 34 tygdzien wiec to juz wielkiego stracha nie ma...ja to bym chciala juz 34 byc tydzien...

reklama
Rybka- dobrze, że jesteś w domu! oby do końca!

co do łóżeczka, to są szanse na przyszły tydzień, ale patrząc na pogodę bardzo sceptycznie jestem nastawiona na dowóz wózka i innych dupereli :zawstydzona/y:
niby ma wszystko przyjść w następna sobotę, ale jakoś tego nie widzę w tych śnieżycach :confused:

szkoda, że się upić nie można na czas porodu hahah :-p dlatego ja chcę głupiego jasia, po takim okresie abstynencji byle co na mnie podziała ;-)

ja wczoraj sie przerazilam jak nie umiałam wyjść z wanny i wołalam męza. Zaczełam miec problem z zakładaniem skarpetek a gdzie tam koniec!!

ja stękam i klnę, jak skarpetki zakładam i buty :no: a potem taka zmachana jestem, jakbym biegała po schodach :baffled:
a już szczyt wszystkiego, to golenie sobie "małej", z lusterkiem źle, bez lusterka jeszcze gorzej :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry