nadia25
Fanka BB :)
Mnie też "nosi" ale strach,że coś się stanie jest większy:-(Zauważyłam,że nawet częściej do łazienki wstaje...żeby tylko wstaćleże leże ale cos mnie korci zeby cos porobic)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie też "nosi" ale strach,że coś się stanie jest większy:-(Zauważyłam,że nawet częściej do łazienki wstaje...żeby tylko wstaćleże leże ale cos mnie korci zeby cos porobic)

Ja za bardzo tez nieja tez... ale nie kumam za bardzo tego filmu![]()
Dopiero 7 odcinek dziś był;-) Zaraz w necie poszperam i obejrze od 1-go to może załapię;-):-)
jutro zaczne pakować torbę do szpitala,bo już nawet mój M zauważył że brzuszek mi ostatnio znacznie do dołu opadł...godzina 0 się zbliza
ja tez... ale nie kumam za bardzo tego filmu
Rybka
I jak tam Natalka ??

Kurka... i ja się zaczynam stresowacKurcze wiecie co zaczynam powoli panikować że to już prawie 33 tydzieńjutro zaczne pakować torbę do szpitala,bo już nawet mój M zauważył że brzuszek mi ostatnio znacznie do dołu opadł...godzina 0 się zbliza
![]()

Jeszcze muszę ze 3 koszule kupic do szpitala no i kapcie i klapki;-) Może jak M dziś z pracki wróci to pójdziemy i coś wylukam i jutro się spakuję:-)nie dosc ze czlowiek sie ledwo trzyma to jeszcze inni musza wkurzac...skads to znam..Natalka ok
moja mama ma focha
nie zjadła obiadu a teraz jakąś zupke chińska sobie zrobiła
nie gada ani nic
![]()

Kurka... i ja się zaczynam stresowacJeszcze muszę ze 3 koszule kupic do szpitala no i kapcie i klapki;-) Może jak M dziś z pracki wróci to pójdziemy i coś wylukam i jutro się spakuję:-)

:-)
:-)
ale wole wcześniej niż pózniej