reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
I juz w domku :)wszystko pomyslnie zalatwione i az do marca teraz spokoj :) mniejmy nadzieje :)Zmienili mi goscia na gosciowe :/ niby dobrze bo ten strasznie powolno zalatwial sprawy i zawsze trzeba bylo sie prosic mam nadzieje ze kolesia bedzie bardziej kompetentna :) jeszcze jej nie widzialam takze nic nie wiem dowiem sie w marcu jak bede zawozic metryke urodzenia marcysia :)Mialam isc do miasta ale moze przyjda kolejne paczki dlatego jestem w domu i czekam :)Robie kolejne pranie ciuszkiktore wczoraj przyszly i posciel :)Potem bedzie kolejne :)Potem poprasuje i coraz blizej konca .Ja kupilam na poczatek pampersy nr1 od 2-4 kg i duza pake nr.2 od 3-6 kg :) zarejstrowalam sie na pampers.de i przyslali mi talony na pampersy na 11 euro i za kazdymrazem przy zakupie 2 paczek albo jednej big paki odtracaja po 3 euro zawsze cos :)Tutaj pampers baby dry nr1 kosztuje 4,89 27 sztuk Pampers nr 2 big paczka kosztuje 8,59 :)Moze na pampers .pl tez to maja warto sie zarejstrowac ,jest to za friko i nie trzeba nic zamowic zeby dostac kupony :)Kupony sa wazne do 31.03 :) aw ciagu roku ma ich byc na ponad 50 euro i nie tylko pampersy takze kremy i chusteczki :))

mirosia to jak mam bardzo dobry pomysł- przy okzaji moja prace dokoncz :-D Wczoraj wpadłam w lekka panike bo chcialam sprawdzic na stronie kiedy moja promotorka ma konsultacje i przeczytalam ze jej do 15 lutego nie ma na uczelni! mam nadzieje ze nic powaznego sie nie dzieje i mailowo bede mogla załatwic wszystko :baffled:

Kochana jak kończę swoją to biorę się za inżynierkę męża:nerd: Na samą myśl słabo mi się robi:baffled: No ale przecież mu pomogę tym bardziej, że w domu siedzę i sie obijam.

A ja sobie dziś zaniosłam mocz do zbadania, bo nie podoba mi się, ze taka opuchnięta jestem cały czas. 6zł nie majątek, a wole sprawdzić, czy mi się białko czasem nie pojawiło. Już od rana jest masakra. Najgorzej to ręce i nogi. I o ile z rąk mi troche schodzi podczas dnia, to nogi wyglądają coraz gorzej. Takie 2 małe baniaczki bez kostek :sorry2:

Słusznie, przezorny zawsze ubezpieczony:tak::tak:

moniSkaBe to pilnuj męża, żeby nie przyszła mu ochota zapalić;-);-)

Dziewczyny powiedzcie mi kiedy moge sie spodziewac pieniazkow z zusu jesli na L4 jestem od 7 grudnia ??

Do mnie przychodzą w tym samym terminie, co normalnie była wypłata:tak::tak::tak::tak:

misia -co do gin to ja się chyba kiedyś do Ciebie uśmiechnę bo jak pamiętam to mówiłaś że Twoja też pracuje na Jaczewskiego. Zobaczymy po porodzie , bo mi moja coraz mniej się podoba.

A ja na szczęście nie puchnę i mam nadzieje że tak zostanie , współczuje Wam dziewczyny.
Ale za to apetyt mi zaczął dopisywać - o 7 rano śniadanie a o 10 już można powiedzieć obiad zjadłam:szok:, jak tak dalej pójdzie to dziś mnie 3 obiady czekają.

Ok, nie ma sprawy. Jak będziesz chciała namiary to daj znać;-)

Mam pytanko czy siedzac na krzeslie tak normalnie przy tole tez wasze maluchy sie tak rozpychaja i calyczas tam cos motaja :) czy moze moja daje mi sygnaly bo ja sciskam i gniote ?Staram sie siedziec prosto wtedy mnie nie boli kregloslop ale onajakos tak sie rozpycha :)

I juz w domku :)wszystko pomyslnie zalatwione i az do marca teraz spokoj :) mniejmy nadzieje :)Zmienili mi goscia na gosciowe :/ niby dobrze bo ten strasznie powolno zalatwial sprawy i zawsze trzeba bylo sie prosic mam nadzieje ze kolesia bedzie bardziej kompetentna :) jeszcze jej nie widzialam takze nic nie wiem dowiem sie w marcu jak bede zawozic metryke urodzenia marcysia :)Mialam isc do miasta ale moze przyjda kolejne paczki dlatego jestem w domu i czekam :)Robie kolejne pranie ciuszkiktore wczoraj przyszly i posciel :)Potem bedzie kolejne :)Potem poprasuje i coraz blizej konca .Ja kupilam na poczatek pampersy nr1 od 2-4 kg i duza pake nr.2 od 3-6 kg :) zarejstrowalam sie na pampers.de i przyslali mi talony na pampersy na 11 euro i za kazdymrazem przy zakupie 2 paczek albo jednej big paki odtracaja po 3 euro zawsze cos :)Tutaj pampers baby dry nr1 kosztuje 4,89 27 sztuk Pampers nr 2 big paczka kosztuje 8,59 :)Moze na pampers .pl tez to maja warto sie zarejstrowac ,jest to za friko i nie trzeba nic zamowic zeby dostac kupony :)Kupony sa wazne do 31.03 :) aw ciagu roku ma ich byc na ponad 50 euro i nie tylko pampersy takze kremy i chusteczki :))

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chciałam wejść na stronę pampers, ale pokazuje mi Service Temporarily Unavailable Wy też tak macie?

Moja też kopie, jak siedzę przy kompie...tylko ja oczywiście nogę pod pupę podkładam:sorry2::sorry2:

Dziewczyny jak długo czekałyście na wynik HBS, bo mi gin juz teraz kazała zrobić i powiedziała ze na ten wynik się dłużej czeka a wizyta tuż tuż??

Ja miałam na drugi dzień. Zresztą analizę moczu i morfologię mam tego samego dnia, a resztę mam na drugi dzień, bo oni to zlecają innemu laboratorium. Natomiast w drugim laboratorium (troszkę dalej ode mnie, ale na tym samym osiedlu) wszystkie wyniki są tego samego dnia.

reklama
Do góry