Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokladnie tak!!!Tabasia widze bunt porodowy![]()

Mozemy sobie raczki podac, ja sie boje naszego BrzydalaIza - ale śliczna dziewczynkai to niedługo po urodzeniu :-) gdzie dzieciaczki jeszcze wg mnie nie wyglądają zbyt pięknie. Ciekawe czy mi się mój synio spodoba zaraz po porodzie - coś wątpię bo ja bardzo wymagająca jestem i chyba chciałabym od razu takiego bobasa jak w reklamach ;-)
Zastanawiam sie jak bedzie wygladac, pewnie niezaciekawie 
Bylam w szoku, dostalismy pare super prezentow i mily wieczor spedzilysmy :-)
W poniedzialek ostatnie porzadki, wtorek rano fryzjer, a popoludniu szpital
Mam nadzieje, ze puszcza mnie jeszcze na noc do domu i kaza przyjechac dopiero w srode rano...Co racja to racja, tak wszystkie chcemy chcemy już urodzić, ale wszystko ma swoją kolej i skoro ciąża ma trwać 40 tygodni, to widocznie naszym dzieciaczkom tyle potrzeba do wyjścia na świat.fiolkowa - to co ty sie spieszysz dziewczynotez sie chyba jeszcze pobujasz z tym brzuchem :-) Tak sobei mysle, ze niby wszystkei mamy jzu ciaze donoszone ale jednak skoro natura chciala zeby ciaza trwala 40 tygodni to chyba wiedziala co robi - czekamy, co???? :-)
cos bym zjadla... Nie bede smucic na watku wagowym, ale cholera - mam 18kg na plusie niestety... a planowalam 15kg...
Dobranoc dziewczyny!!!!! :-)
Patrzcie, następna. My tu robimy szum na forum z objawami, a tu niektórym po prostu pryk i wody odchodządziewczynki właśnie mi wody odeszły, cała się trzęse , coś pryknęło i po paru minutach jak wstałam wylało się![]()