Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nasz maly ok 1 kg na miesiac przybiera, madzia a moze kup sobie monitor oddechu bedziesz spokojniejsza .
sorry ze sie nie udzielam ostatnio ale jestem u rodzicow i mam nieco ograniczony dostep do kompa...
madzia84 - ja mialam wypalana nadzerke (ale to jzu wieki temu) - nie bolalo specjalnei - zaraz po zabiegu poszlam do knajpy bo sie umowilam ze znajomymi wiec widzisz ze normalnei mozna funkcjonowac
Po pierwzej ciazy mialam nadzerke leczona w inny sposob - takim specjalnym lekarstwem (jak kwas) jakby smarowana no i zniknela. Teraz nie wiem czy cos mam bo jeszcze u lekarza nie bylam.
Co do przpeukliny pepkowej to moj starszy synek ma niestety... niewielka i lekarz mowil zen ie trzeba operowac ale bedzie musialam cale zycie uwazac zeby nie dzwigac zbyt ciezkich rzeczy... a wiaodm oze facet to raczej czasem dzwiga, wiec pewnie jednak trzeba bedzie operowac...
milego popoludnia!!!!! :-)
Kurcze apteki to mają skandaliczne marże
Tylko ze moje tabletki leza w szafce- przeczytałam tylko ulotke i odłozyłam na pózniej
Choc pewnie po drugiej ciazy znowu zdecyduje sie na zastrzyki albo na implanty bo to duzo wygodniejsze.
Ogólnie o 20-20;30 już zasypia w lozeczku. Jakos wole jej ten nawyk wyrabiac od urodzenia bo nie mam ochoty walczyc z dwulatkiem który z przyzwyczajenia bedzie chciał spac dopiero o 22
Poza tym wieczory rodzice maja dla siebie ;-)
Miło by było samodzielnie wychowywac Hankę jeszcze przez rok
Choc przyznam szczerze ze za praca tez tesknie bo niedługo zdziczeje 
nie chce mi sie jak diabli bo to cała wyprawa jest.