Agniesiak85
Fanka BB :)
Agniesiak - mialas juz USG genetyczne, a jesli nie to na kiedy masz? Bo mi jakos dziwnie moj lekarz kazal przyjsc dopiero za 2 tygodnie, a czasowo jestesmy b. podobnie
Kochana ja idę 8 września na wizytę to się wszystkiego dowiem
25 sierpnia miałam miec wizytę ale lekarza ciągle wołano na oddział do porodów i pielęgniarka radziła się przepisac na inny termin, dlatego mam teraz na 8 września.. 12 sierpnia miałam robione usg na super sprzęcie i lekarz mówił, że wszystko oki, serduszko sprawdzał itp.
Na razie o swoim genetycznym nic nie wiem. Ale się nie martwię bo może lekarz je zrobił tego 12 sierpnia właśnie, nie wiem
25 sierpnia miałam miec wizytę ale lekarza ciągle wołano na oddział do porodów i pielęgniarka radziła się przepisac na inny termin, dlatego mam teraz na 8 września.. 12 sierpnia miałam robione usg na super sprzęcie i lekarz mówił, że wszystko oki, serduszko sprawdzał itp. Na razie o swoim genetycznym nic nie wiem. Ale się nie martwię bo może lekarz je zrobił tego 12 sierpnia właśnie, nie wiem
Witam serdecznie. dzisaij trafiłam na to forum i tak naprawdę to nie wiem gdzie się przywitać więc piszę tuJestem Marta i mam 30 lat. to moja druga ciąża, w domu jest z nami 4-letnia Olka, dzielny przedszkolak
obecna ciąża jest bardzo oczekiwana i dała nam wiele radości. dopiero teraz zdecydowałam się poznać i dołączyć do innych marcóweczek bo pierwsze miesiące nie były łatwe.szpital i dom i leżenie plackiem.teraz nareszcie jest dobrze i mam nadzieję ze tak juz pozostanie.pozdrawaim serdecznie szanowne "ciężarówki"
![]()
Ja myślałam, że upławy to taki standard kobiet w ciąży i że zawsze jakieś zakarzenia i takie tam sie nas ciężarnych trzymają i stąd te upławy!! No ale jak mam mieć rozklapcioche w wieku 26 lat to ja dziękuję
Mam nadzieje ze po duphastonie mi przejdą ;-)
Ale się cieszę!!