Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sorry dziewczyny, ale wydaje mi się, że przesadzacie - przecież to nie jest żadna licytacja czyje dziecko co potrafi - tak jak napisała Blueberry, każde dziecko rozwija się we własnym tempie i ma własny rytm. To, że potrafi utrzymać grzechotkę w rączce to przypadek- co z tego, skoro nie rozumie i nie jest świadome, że potrząsanie nią powoduje grzechotanie, czy takie tam...naprawdę uważam, że na wszystko przyjdzie odpowiedni moment i nie ma się co nakręcać, że dzidziuś już coś robi albo nie.jejku to wasze dzieci dużo potrafią,
czemu mój jeszcze zabawek nie próbuje chwytać ??hmm i nic do buźki nie pcha:// dziwne
Dziewczyny ratunku!!
Ja juz przestaje karmic...dzisiaj w nocy ostatni raz...bo na serio karmie go tylko w nocy i to 2 razy w dzień wogole piersi nie chce, possie dwie sekundy i zaraz puszcza i za 2 minuty płacze czyli jest głodny...masakra...mam tego dosc...A i przez to ze chce przestac czuje sie jak wyrodna matka...ze robie krzywde swojemu dzieciątku, starszego karmiłam 4,5 miesiaca i myslałam ze tego tez tak bede czuje sie koszmarnie i mam ochote płakac !!!!!!

to ja chyba bym pobila rekordy w noszneiu małego. Tak piszecie, ze mało nosicie swoje dzieciatka i tak ładnie wam leża w łozeczkach i same zasypiaja...
a my codziennie maratony wkolo salonu zeby usnałnie drze sie ale sciemnia..usiadziemy to oko otwiera i patrzy na nas wymownie "rusz tyłek"
![]()
na szczęście Miki wyrósł z tego, więc Marciaa głowa do góry, przejdzie to i Twojemu maluchowi...