Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wasze dzieci też w pozycji pionowej jak zabieracie rękę to główki odchylają do tyłu i nie potrafią później spowrotem podnieść do przodu???
u mnie coraz bardziej napięta sytuacja w domu , wracam do pracy za mies. lub dwa by coś wynająć![]()
najgorsze to że mam problemy ze snem ! mały np jak śpi z rana po karmieniu ja nie moge usnąć dziś męczyłam się 3 godz. i w końcu nie usnęłam a on się już obudził i lipa ze spania,
a w nocy nim zasnę muszą minąć z 2 godz. Bosh masakra jakaś( nie wiem czy to normalne, czy tylko ja tak mam
![]()
A Nasz maluch w ogole nie chce smoka. Dobrze, ominie mnie meka z oduczaniem smoka![]()
wasze dzieci też w pozycji pionowej jak zabieracie rękę to główki odchylają do tyłu i nie potrafią później spowrotem podnieść do przodu???
moniska wow!! mój jeszcze nie umie, i nic nie wkłada sobie do buzi, zabawki także go zbytnio nie interesują,
nie mogę się doczekać kiedy zaczną
u mnie coraz bardziej napięta sytuacja w domu , wracam do pracy za mies. lub dwa by coś wynająć![]()
najgorsze to że mam problemy ze snem ! mały np jak śpi z rana po karmieniu ja nie moge usnąć dziś męczyłam się 3 godz. i w końcu nie usnęłam a on się już obudził i lipa ze spania,
a w nocy nim zasnę muszą minąć z 2 godz. Bosh masakra jakaś( nie wiem czy to normalne, czy tylko ja tak mam
![]()
Ja mam pakiet w Luxmedzie, ale mogę korzystać też z Promedisu i Medycyny Rodzinnej (z LIMu akurat nie, chociaz też jest w grupie Lux-Med). Za abonament rodzinny płacę miesięcznie 68 zł i mam w ramach tego pakietu karty dla męża, Karola i Adasia. Chłopaki mogą tak samo jak ja korzystać z konsultacji u wszystkich specjalistów, badań, itp. Tylko że ja mam abonament dla siebie wykupiony przez pracodawcę (za niego nie płacę) i ten rodzinny też mam za pośrednictwem mojej firmy wykupiony. Podejrzewam że dla klientów indywidualnych mają inne ceny...Blueberry77, to chyba Ty pisałaś o tym, że masz wykupiony pakiet w LIMie dla dziecka i męża? Dobrze pamięta? Bo ja tam dziś dzwoniłam i dowiedziałam się, że pakietów rodzinnych nie ma, a dla dziecka kosztuje 1800 rocznie![]()
Mój też tak robi
Dziewczyny czy Wasze dziec tez juz sie rwa do siadania? ja zauwazylam to kilka dni temu. Lezy sobie na plasko i nagle i nogi i tułow do gory ciagnie. Z nozkami mu sie udaje, ale gorzej z glowa i tulowiem.
. Ale to raczej nie jest wstęp do siadania, bo dzieci siadają z pozycji na czworakach, a do tego jeszcze daleka droga
.