Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
A ja zamiast iść wcześniej wieczorem spać, to też siedzę na necie. A rano nie chce się wstać![]()
skąd ja to znam. Jeszcze sobie codziennie obiecuje popołudniu, ze jak pojdzie nyny to ja z nim, rzadko mi sie udaje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja zamiast iść wcześniej wieczorem spać, to też siedzę na necie. A rano nie chce się wstać![]()
Tabasia nie wkurzaj sie o slowo chemia, bo tak jak yra napisala, a gdzie tej chemii nie ma? A co by nie mowic mleko modyfikowane to wytwor chemikow. My wszyscy pochalanimy znaczna czesc tablicy mendelejewa, wiec nasze dzieci tez
skąd ja to znam. Jeszcze sobie codziennie obiecuje popołudniu, ze jak pojdzie nyny to ja z nim, rzadko mi sie udaje
walczył do 6 później obudził się po 7 walczył do 8:30 (czyt. gadał, pizczał, śpiewał i stękał) no i jak w koncu zasnął to spał do teraz:-) Czasem mam takie poranne przeprawy że ledwo żyje.

Mó ma naczynka lekko popękane na policzkach ale to tez chyba zniknie??
dzisiaj jestem mega dętka nic mi sie nie chce tylko marze o poduszce. Pogoda do duszy ma dzisiaj lać, Niki nie śpi
ja dzisiaj jadę na pogrzeb a na 20.30! wrr do gineksa ehh...
ja chcę słoneczko
wczoraj załatwiłam wakacje i jedziemy z Nikim nad morze w lipcu![]()