reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hello :)

a my wlasnie wrocilismy od lekarza.

jezeli chodzi o wage ... to wazymy 6,100 i mamy dzisiaj rowne 3 miesiace.

Co do ulewania to doktor powiedziala, ze ladnie przybiera wiec mamy sie nie martwic, a jezeli bedzie to strasznie przeszkadzalo to kupic jakis produkt ee... Nutri costam i podawac przed karmienie. Jakis zagestnik czy cos. Dostalismy tez na wszelki wypadek skierowanie na USG brzuszka, zeby zobaczyc czy wszystko jest w porzadku.

Ja mam synka :) i u niego na pierwszym miejscu są motory :D:D
Moj Sebi tak samo auta i motory . Jego chrzestny czyli brat meza jezdzi na motorach i sie tym zajmuje i ten ma radoche jak nie wiem co jak widzi wujka
mam nadzieję, że z tego wyrośnie:sorry2:

tu ma drugi podbródek i generalnie jest kwadratowy na buźce:-D
Zobacz załącznik 251955
kochana nie ma co sie przejmowac ze ma fałdeczki , przewaznie wszystkie dzieci mają fadeczki, ale jak zacznie chodzic czy raczkowac to zaraz mu zejdą . Sebek tez był grubaskiem a teraz chudzina. Swoja droga to kochaniutki ten Twój Szymuś :)

moj tez tłuściutki :) pieluchy nosimy juz 4, co prawda 3 jeszcze sie zapinają i nawet niezle wyglądają ale jakims cudem siki przez nie przelatują wiec nie bede malego meczyc i co pielucha zmieniac wszystkie ubranka dlatego tak szybko przeszlismy na 4 nic nam nie przelatuje i jest sucho :) 3 została mi sie cala paczka, ale w lipcu moja siostra urodzi to akurat dostanie sie Anielce w spadku paczka pieluch po kuzynie :)
a my ubranka nosimy rozmiary od 62 do 74, z 62 to tylko body zakładam, bo spiochy wszystkie juz a krotkie, najoptymalniej jest rozmiar 68, ale ze nie mam az tak duzo tych ubran to zakładam tez 74 troszke luzniejsze ale nie są mocno za duze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry