reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam:-),

Dronka83 to co opisałaś jest na pewno wynikiem skoku. Kiedyś któraś dziewczyn wstawiła czym charakteryzują się poszczególne etpy rozwojowe i było tam też napisane że na początku wygląda to tak jakby nasze dzieci oduczyły się tego co wcześniej umiały.:tak: Nie martw się, mała za chwilę oprócz powrotu do agu, na pewno zaskoczy Cię czymś nowym.:-)

Mój synek w te upały też ma mniejszy apetyt, muszę kupić herbatkę bo dziś został z mamą od rana i przyszła pora karmienia, mama chciała mu dać mleko mm, a on jak nigdy nie robi problemu tak dziś pluł tym mlekiem, ewidentnie chciał się napić a to chyba było zbyt treściwe. Muszę go zostawiać od czasu do czasu a nie zawsze uda mi się ściągnąć wystarczająco dużo swojego mleka i wtedy mama podaje mleko mm, na takie okazje i na spacerki kupię herbatkę.

ja popieram -blueberry77 co do polaczenia watkow -sama niera astnawiam sie na ktorym z tych dwoch cos napisac :-D

A ja malego wyslalam na spacer z babcia oczywisie po lesie tylko bo sie wytrzymac nie da no i ma na sobie tylko krotkie body :-D- mam nadzeje ze nie zmarznie :-D:-), a ze mnie sie leje :szok:

Ostatnia edycja:
hej mamy i dzidzie :-)
pisze jedna reka, bo mi sie wlasnie moja marchewa kochana obudziła ;-) spala w nocy jak zabita, budziła sie 3 razy na zarcie, zjadała po 150 :szok: ;-) i dalej spac.
u nas dzis pochmurno i pewnie zaraz sie rozpada, ale niby od jutra ładniej :tak:

ad. siatek centylowych, to ja wiem, że patrzy się na proporcje :-) musiałam mojemu M. tłumaczyć, bo sie martwić zaczął ;-)

a wiecie moja lekarka stwierdzila ze nowe pokarmy wprowadzamy dopiero w 5, 5 miesiacu...

w 5tym miesiacu czyli po skonczeniu 4go :tak: u nas za tydzień ;-)

Cześć dziołszki:-)
Chwilowo wróciłam do żywych. Chwilowo bo boję się co się za chwilę wydarzy:szok:.
Przez te dwa miesiące działo się więcej niż przez cały rok:baffled:. Niekoniecznie dobrych rzeczy.

Dwa tygodnie temu wyszliśmy ze szpitala tzn ja i Błażej . Badali go pod kątem tych nadnerczy
I powiem wam, że przeżyłam najgorszy tydzień w moim życiu.
Byłam załamana i przerażona.
Lekarze starszyli nas że mały ma przerost kory nadnercza.
To jest okropna niewyleczalna choroba która może zagrażać nawet życiu:-(:-(

Czekamy jeszcze na dwa wyniki, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że jest zdrowy:-) Ale co strachu się najedliśmy to nasze:-(

Kłóli i go i cewnikowali :-(:-(nacierpiał się malutki mój, mam nadzieję ze nigdy przenigdy się to nie powtórzy i nikomu nie życzę.:no:

Teraz też jesteśmy chorzy ale to tylko przeziębienie.

Poza tym nie mam czasu na nic:szok:

Buźka dla Was wszystkich:-):-)

neska trzymajcie sie :-)

aaaa tabasia, ruszyło sie z paszportem :-) po miesiacu zaczeli sprawdzac dane w aplikacji :-p nie ma to jak szybka i sprawna praca :-) :baffled:

Ja moze w przyszlym tyg. pojade do firmy omowic warunki mojego powrotu... Jak ja bym chciala, zeby mnie zwolnili... Siedzialabym sobie z Alexikiem na zasilku... Echhh, pomarzyc zawsze mozna. No chyba, ze dostane jakas inna oferte. A jak nie, to najwyzej poprosze o weekendy, bo nie wyobrazam sobie Niunka z kims zostawic :no:

My jutro zasuwamy na jakis 3-miesieczny bilans :nerd: pewnie zwaza, popatrza i wsio. Nawet nie chce mi sie tam isc, ale list przyslali. Aaaa pojde z ciekawosci zobaczyc ile przybral ;-)

oooo ja tez bym chciała, żeby mnie zwolnili z tego przedszkola ;) ale pewnie nic z tego, bo nawet nie zatrudniła nikogo na czas mojego urlopu... wiec sie sama zwolnię, a zatrzymam pracę na weekendy :)
u nas na bilansie 3mięsięcznym było mnóstwo rzeczy: oczywiscie ważenie i mierzenie, ale też obwód głowy, odruchy, sprawdziła bioderka, chód automatyczny, chwytanie i zadała milion pytań ;)

Ja myślę, że wątek o dzieciach i porady można dołączyć do wątku głównego, bo i tak na wszystkich tych wątkach przewijają się te same tematy.

Czyli połącze marzec 2010 i pytania i porady marcówek do Marcowe dzieciaczki... Ok? zgadzacie się?

Tak z innej beczki, czy macie może jakieś faje miejsce nad morzem, chodzi mi o domki nad morzem w przystępnych cenach :) Jakieś sprawdzone miejsce :)

Ostatnia edycja:
reklama
oooo ja tez bym chciała, żeby mnie zwolnili z tego przedszkola ;) ale pewnie nic z tego, bo nawet nie zatrudniła nikogo na czas mojego urlopu... wiec sie sama zwolnię, a zatrzymam pracę na weekendy :)
u nas na bilansie 3mięsięcznym było mnóstwo rzeczy: oczywiscie ważenie i mierzenie, ale też obwód głowy, odruchy, sprawdziła bioderka, chód automatyczny, chwytanie i zadała milion pytań ;)
A u nas wazenie i mierzenie ciala i glowy. No i kilka pytan. Ot wsio! :-D Tylko zmoklam po drodze, bo zamiast jechac autem wymyslilam sobie spacer.
I wazymy 7kg :-) a mierzymy... nie wiem ile. Sama go pozniej zmierze.
Stwierdzila, ze troche duzo wazy, a ja juz wiem, ze jest dobrze, bo przez miesiac przypral 900g! Polowe mniej niz przybieral wczesniej. Wiec jest super :-)

Tak z innej beczki, czy macie może jakieś faje miejsce nad morzem, chodzi mi o domki nad morzem w przystępnych cenach :) Jakieś sprawdzone miejsce :)
My jedziemy do Wici, osrodek Zacisze. Cena za domek 5-cio osobowy 170zl za dobe. Moja siostra jezdzi tam co roku i jest bardzo zadowolona :tak: Niestety ich strona dzis nie dziala... No i to troche takie zadupie, ale nam wlasnie to pasuje :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry