polusia
kocham moje dziewczyny
my 16 marca a do kogo chodziłaś? zadowolona byłaś?7 marca. Ja też miałam tam lekarza, ale go nie było wtedy - był na urlopie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my 16 marca a do kogo chodziłaś? zadowolona byłaś?7 marca. Ja też miałam tam lekarza, ale go nie było wtedy - był na urlopie![]()
Franek jest nieznośny i marudny. Lodówka mi sie rozmraza a on marudzi cały czas. M śpi po nocce a później i tak go nie bedzie wiec zaaden pozytek z niego hehe teraz troszke ululałam Franka w wózku ale widze ze juz sie rusza znowu. Nic biore sie do roboty. miłego dniaDo Mogiły-Komorowskiego. Spoko gość, chociaz czasem zakręconymy 16 marca a do kogo chodziłaś? zadowolona byłaś?
Heh ja miałam tak samo - pierwszy poród dobę trwałteż rodziłam drugi raz, tylko mój pierwszy poród trwał 27 godzin więc teraz dla mnie to był ekspres.
Czy wy też się smażycie w krk? kurka wśród bloków i kamienic to pewnie masakra. ja w cieniu na tarasie siedzę bo Pola śpi ale jest tragedia, zero wiatru chyba że dmuchniesz ;-)