reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hehe :-)

wlasnie Pawelek usnal sam bez bujania. Ale sie przy tym nakrzyczal i naplakal...

chcemy go przyzywyczaic do zasypiania samemu, bo jednak dyzdac go na raczkach to owszem, szybki sposob, ale na dluzsza mete bedzie meczacy.

mysle tylko czy uczyc spania na plecach i zasypiania samemu na raz.. czy to nie bedzie zbyt duze obciazenie?

reklama
moja Pola śpi na brzuszku i we wózku w dzień , natomiast wieczorem sama zasypia w łóżeczku i na pleckach. u nas spanie w łóżeczku w dzień to tragedia, bo mała wrzeszczy jakby ją ze skóry obdzierali. a też muszę ja tego uczyć, bo jak wyrośnie z gondolki to nie wyobrażam sobie jak ona będzie w spacerówce spała

Hej dziewczyny :)

Dzisiaj nocka super. Jedna pobudka na jedzonko około 2 i pozniej do rana nic :) wiec sie pieknie wyspałam. Odwiedziła nas dzisiaj moje kumpela i dostał Franus słoiczki z deserkami. Przyszła też paczka z Hipp'a :) Ale sie ucieszyłam :D po urlopie pojedziemy do rosmanna po nastepna paczke:)
Ide poczytać co u was:)

polusia sto lat :)

a moja zaśnie gdziekolwiek, ostatnio spała chyba na 6 różnych łóżkach w różnych domach i ok ;) w dzień trzeba posiedzieć z nią a czasem nawet i ponosić, ale wieczorem odwraca się tyłem do mnie i zasypia wtulona w przytulankę :)
co mnie denerwuje, to to,że przez sen przewraca się na brzuszek :/ a ja wtedy panika :/

prześcieradła na gumkę są teoretycznie bezpieczniejsze niż normalne. jak pracowałam w żłobku, to była zakaz dawania takim maluchom zwyklych bez gumki.
no ale uwazać trzeba zawsze...

matko jak goraco :/ jutro jedziemy nad jezioro z małą, kolejne łóżko do spania ;P

Polusia hepi berzdej tu juuuuuuuu :))) Wszystkiego naj naj najlepszego :)

Mój franuś też zasypia gdzie popadnie hehehe Kurcze stresuje sie tym wyjazdem do Zakopanego. Niby to tylko 7 dni ale zawsze. Zastanawiamy sie nad wjazdem na Kasprowy. Ale wtedy w kolejce bede musiała ubrac Franka troszke grubiej bo tam zawsze chłodno. Aaaaa pełno dylematów mam, ile tych ciuszków brać.
No mała wymiana zdań pomogła i M chodzi jak w zegarku :-D Oby jak najdłuzej:-)

Monisia zapomniałam dodać. Szacun !!!!!!!!!! Brak mi słów :D Zdolniacha z Twojego syneczka :D

Mój franuś też zasypia gdzie popadnie hehehe Kurcze stresuje sie tym wyjazdem do Zakopanego. Niby to tylko 7 dni ale zawsze. Zastanawiamy sie nad wjazdem na Kasprowy. Ale wtedy w kolejce bede musiała ubrac Franka troszke grubiej bo tam zawsze chłodno. Aaaaa pełno dylematów mam, ile tych ciuszków brać.

Monisia zapomniałam dodać. Szacun !!!!!!!!!! Brak mi słów :D Zdolniacha z Twojego syneczka :D

dziekujemy dziekujemy :-D

ja bym wyjechała na waszym miejscu. nasza starsza córka jak miała 5 miesięcy to była z nami w Szwajcarii na wakacjach i jeździliśmy z nią w Alpy gdzie tylko się dało. zaliczyła już wtedy u taty w nosidełku kilka górek powyżej 2 tysięcy nad poziom morza ( oczywiście kolejką ). ubranka do plecaka i na Kasprowy. nie stresuj się jak czegoś zapomnisz zapakować to kupisz w sklepie. myśmy mieli wtedy większego stresa bo Julka jadła bebilon pepti na receptę trzeba było wziąść tyle aby nie brakło. teraz z Polą jak pojedziemy to już wiem co muszę wziąść bo tam nie kupię.

reklama
ja bym wyjechała na waszym miejscu. nasza starsza córka jak miała 5 miesięcy to była z nami w Szwajcarii na wakacjach i jeździliśmy z nią w Alpy gdzie tylko się dało. zaliczyła już wtedy u taty w nosidełku kilka górek powyżej 2 tysięcy nad poziom morza ( oczywiście kolejką ). ubranka do plecaka i na Kasprowy. nie stresuj się jak czegoś zapomnisz zapakować to kupisz w sklepie. myśmy mieli wtedy większego stresa bo Julka jadła bebilon pepti na receptę trzeba było wziąść tyle aby nie brakło. teraz z Polą jak pojedziemy to już wiem co muszę wziąść bo tam nie kupię.

bardzo dziekuje:))) no masz racje, zawsze cos moge kupic ;)) ja ma troche lepiej bo karmie piersia wiwec kawalek drzewa i moge usiasc i karmic :)

Do góry