Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monika, a po co chcesz Pawełka uczyć spania na plecach?
Mój Adaś też się podnosi na dloniach![]()
ale moja Pola też śpi na brzuchu i wcale jej tego nie oduczam , a ponoć śmierć łóżeczkowa nie ma nic wspólnego z tym że dziecko śpi na brzuszku.wiesz.. wszyscy pediatrzy i wszystkie mamy mowia, ze Pawelek zle ze spi na brzuchu bo to niebezpiecznie, smierc lozeczkowa i te sprawy. Wiec mysle, juz ze zle robie ukladajac go do snu w ten sposob.

ale moja Pola też śpi na brzuchu i wcale jej tego nie oduczam , a ponoć śmierć łóżeczkowa nie ma nic wspólnego z tym że dziecko śpi na brzuszku.
monika, moja Alunia odkąd przewraca się sama na brzuszek też chce się tak układać do snu. Wczoraj trzy razy ją przekręcałam na plecki a za czwartym się wkurzyła i narobiła takiego krzyku że pół bloku postawiła na nogitylko , ze Pawelek spi w nocy na brzuchu.
Dziś jak byłam na kontroli bioderek to weszłam do naszej pediatry i zapytałam czy może tak spać, lekarz powiedziała ze naluralnie, wtedy odpoczywają dzidzusiowi plecki, łatwiej puszcza bączki itp. W tym wieku dziecko samo się nie udusi. Także nie masz się czym martwić 
myślałam że padnę... Szkoda mi jej chwilami. Franek z leżenia podnosi tak głowę że szok. Pewnie chce dorównać siostrze która na 5miesięcy już samiutka siedziała. Prócz tego tak ładnie bawi się w łożeczku zabawkami turla się i na szczęście już dawno założyłam dwa ochraniacze. Co do prześcieradła to ja mam z gumką ale na tyle duże że leży luźno i nie ma prawa się wysunąć spod materaca. I mam nadzieje że małemu nic się nie stanie nigdy. Mój bąbel często śpi na boku prawie na brzuchu- ale ja się boję i go kładę na wznak. Czasem wydaje się że mały przyciska twarzą o materac i się może udusić. Może za bardzo świruje.