Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pychotka, jak zrobisz już to leczo to podeślij bo ja uwielbiamjedną cukienie juz oporządzila, podzielilam na cwiartki wypatroszylam pestki i nadzialam farszem z miesa mielonego z ryzem, teraz sie dusi, zobaczymy co mi z tego wyjdzie, a z drugiej cukinii zrobie leczo, ale musze pare skladnikow dokupic![]()
jedną cukienie juz oporządzila, podzielilam na cwiartki wypatroszylam pestki i nadzialam farszem z miesa mielonego z ryzem, teraz sie dusi, zobaczymy co mi z tego wyjdzie, a z drugiej cukinii zrobie leczo, ale musze pare skladnikow dokupic![]()
a ty wrzuć no tą rybkę, też brzmi smakowicieKochana wrzuć przepis na tą cukinię faszerowaną mięsem na wątek kulinarny. Mam jeszcze 2 cukinie w domu i trzeba coś z nich zrobić. Wczoraj z jednej zrobiłam zapiekaną rybę z cukinią i z pomidorami, ale zostały jeszcze dwie, a z tym mięsem to brzmi naprawdę smacznie :-)
a ty wrzuć no tą rybkę, też brzmi smakowicie![]()
ale Wam fajnie moja spała tylko 1.5 godziny i jeszcze popłakiwała przy tym i rękę do buzi pchała, ach te zęby. dałam jej paracetamol i jeszcze posmaruję później.Moje dziecie juz spi 3godzine![]()

Trochę więcej ostatnio marudzi, ale da się wytrzymać. Wcina obiadki z mięskiem, ogólnie zjada chętnie wszystko, co mu podam.