reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

jedną cukienie juz oporządzila, podzielilam na cwiartki wypatroszylam pestki i nadzialam farszem z miesa mielonego z ryzem, teraz sie dusi, zobaczymy co mi z tego wyjdzie, a z drugiej cukinii zrobie leczo, ale musze pare skladnikow dokupic :)

reklama
jedną cukienie juz oporządzila, podzielilam na cwiartki wypatroszylam pestki i nadzialam farszem z miesa mielonego z ryzem, teraz sie dusi, zobaczymy co mi z tego wyjdzie, a z drugiej cukinii zrobie leczo, ale musze pare skladnikow dokupic :)

Kochana wrzuć przepis na tą cukinię faszerowaną mięsem na wątek kulinarny. Mam jeszcze 2 cukinie w domu i trzeba coś z nich zrobić. Wczoraj z jednej zrobiłam zapiekaną rybę z cukinią i z pomidorami, ale zostały jeszcze dwie, a z tym mięsem to brzmi naprawdę smacznie :-)

Kochana wrzuć przepis na tą cukinię faszerowaną mięsem na wątek kulinarny. Mam jeszcze 2 cukinie w domu i trzeba coś z nich zrobić. Wczoraj z jednej zrobiłam zapiekaną rybę z cukinią i z pomidorami, ale zostały jeszcze dwie, a z tym mięsem to brzmi naprawdę smacznie :-)
a ty wrzuć no tą rybkę, też brzmi smakowicie :)

OL juz wieki w dzień tyle nie spała ;-) teraz poszła się adrzemnąć, ale nie wróżę wielu godzin.

Tabasia zapomniałam Ci napisać: witaj w Eire ;-)
co u nas wiesz.

Tabasia witaj szybko mineły te 3 tyg.

U nas Bartus jest zdrowiutki ładnie przybrał w 16 dni 420g i wazymy 6880.Jemy juz ze słoiczków,przewracamy sie z plecków na brzuszek i ładnie lezy na brzuszku mniej juz sie męczy.

reklama
Cześć dziewczyny :happy:

W weekend jak zwykle trochę tu spokojniej. Mały śpi, ja popijam kawkę.

Tabasia witaj! Cieszę się, że wyjazd Wam się udał i że Aleks zdrowiutki, współczuję problemów w samolocie.
U nas ok. Szymek rośnie, zębów jeszcze nie mamy. Z przewrotami już całkiem dobrze mu idzie, natomiast stopy go kompletnie póki co nie interesują :-D Trochę więcej ostatnio marudzi, ale da się wytrzymać. Wcina obiadki z mięskiem, ogólnie zjada chętnie wszystko, co mu podam.

Zmykam, może uda się jeszcze dokończyć sprzątanie, póki młody śpi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry