reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja rózniez na numerem 2 :)
Witam sie wieczorną porą. Ledwo żyje znowu hehe dużo roboty miałam. M na szczęście mi pomagał bo zajął się Frankiem a ja mogłam wszystko ogarnąć. Imprezka sie udała:) Goście zadowoleni. Jutro jeśli pogoda będzie ładna to cały dzien spędzimy na ogrodzie u babci. Troche jestem zła bo chciałam wziąść już nasza spacerówke bo ta gondole ciężko wchodzi do auta moich rodziców ale niestety zapomniałam a ona jest w garazu a M jedzie rano do pracy. Mam nadzieje że będzie ładnie.
Jejku oczy mi się zamykaja:eek: lece posprzatać stół itd, wszystko do zmywarki i z głowy. M znowu gra w swoje gry. Jejku wkurza mnie to czasami:crazy:
Tabasia witaj :) Nie zazdroszcze przebojów z lotem:eek: Niestety w Krakowie n as nie było bo moja promotorka jest na urlopie i dopiero spotka sie ze mnie we wrzesniu:angry::angry: ale cóz zrobić.
madzia ślicznie wygląda to zdjęcie co masz pod suwaczkiem. Zdjęcie Bartusia w serduszku:-) takie urocze:)

Ccaroline ja również obstawiam nr 2...w pozostałych Natalka ginie...a przecież to jej święto a nie sukienki :-)

U nas jako-tako... za to Miki rozwija się świetnie. Przewraca się już w obie strony - plecy-brzuch-plecy.... ale najchętniej cały czas by tylko siedział....zdarza mu się samemu utrzymywać :-D

zrobił się z niego straszny pieszczoch... może wyczuwa nieobecność taty?!?!... no ale fakt jest taki że po kąpieli i kolacji... muszę z nim poleżeć aby usnął a dopiero później przenieść do łóżeczka.
Apetyt ma, soczki też mu smakują...może za jakieś 2tyg spróbujemy słoiczek z jabłuszkiem.:-)... i to chyba na tyle hmmm

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny :) mi osobiście też 2 się podoba, mojemu mężowi 1 :/ ale widział tylko na zdjęciach, jutro jeszcze raz przebiorę Natalkę, może na żywo bardziej mu się w którejś spodoba, po za tym jeśli będzie gorąco, w tych falbanach nie będzie za ciekawie i wydaje mi się, że jest jej strasznie nie wygodnie, a na pewno mi by było niewygodnie ją trzymać.

reklama
Dzieki Dziewczynki za mile powitanie :-) Stesknilam sie za Wami!
Yra bylismy w Wiciach kolo Darlowa. Zaliczylismy tez Jaroslawiec i Ustke :happy:
Marciaa no chyba te szmery duzo dziecaczkow ma i sie na nie nie zwraca uwagi, bo niegrozne.
Marela wspolczuje tego zamieszania. Ja juz mam dosc podrozowania, mam nadzieje tylko, ze te dlugie podroze nie zaszkodzily Alkowi...
Ccaroline 2 jest super!
Polka wspolczuje! Ach ta tesciowa. M nie zwrocil jej uwag do tej pory?
Patinka no trudno, nastepnym razem ;-)

A moj dzisiaj tez maruda, ale tylko wieczorem. Nie chcial zjesc i poszedl spac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry