Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak, potrafi sie tak podciagnac za raczkami, nawet jak w wozku jest lekko pochylony tez tak usiadzie, cwaniak maly...czesc marcóweczki z wieczora. U mnie była burza ok godz 17. teraz tylko leje. Alunia w łóżeczku ale jeszcze nie spi.
heronek lepiej wozić w wózku niż nosić na rękach bo to faktycznie kiepsko. Alunia przeważnie zasypia sama ale są dni że ją bujam w wózku i przekładam na łóżeczka. Powiedz mi kochana czyTwoj Redanek rwie się do siadania, tzn czy jak podasz mu ręce to sam sie podciągnie??
moniSka gratuluję rozkręcania uprgnionego biznesu, szkoda że tak daleko to będzie bo bym zaglądała![]()

Czyli kolejne zadanie - ogranczanie smoka 
Tesciu przylecial, wiec Al bedzie w dobrych rekach :-)

3h siedzielismy w samolocie i czekalismy, az wszystko zalatwia, nikt sie nie mogl ruszyc z miejsca!! KOSZMAR!!!!!!! Alex zniosl dzielnie cala podroz, nie plakal w ogole, malo spal i sie bawil. Ale poniewaz wyladowalismy o 23, a on juz spal na noc, do tego zar, ktory buchnal wysiadajac z samolotu, to dziecko biedne musialo jakos odreagowac :-( Nie moglam go uspokoic przez 20min. Chyba nigdy jeszcze tak mi nie plakal 

Normalnie szok jacy ludzie sa niewychowani!!
W samej Polsce zrobilismy jakes 3000km. Nad morze jechalismy 14h. Ale fajnie bylo, choc pogoda niedopisala. 2 dni tylko ladne. Z drugiej strony sie ciesze, bo Mlody sie tak nie wymeczyl w tych upalach.